VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Състезания по тенис на маса ще се проведат в Албена

Тенис на маса

Спортна зала ''Албена" в едноименното ваканционно селище отново ще стане център на спорта тенис на маса в България от 11 до 13 септември.

Tенис на маса: Йонко Ненков спечели "Albena Open 2020"

Тенис на маса

Шампионът на майсторския турнир "Албена Опън" от 22-я Международен фестивал по тенис на маса "Албена 2020" се казва Йонко Ненков, съобщи организаторът Стефан Георгиев.
Състезателят на горнооряховския клуб "Боровец" се справи на финала с достойния си противник Станислав Иванов /"Роса-1" - Попово/, побеждавайки го с 4:0 гейма. Бронзовите медали останаха за варненския представител Николай Капитанов и пловдичанина Константин Кесов.

Международният фестивал по тенис на маса в Албена бе официално открит

Тенис на маса

22-ят международен фестивал по тенис на маса "Албена 2020" бе открит в спортната зала на едноименното ваканционно селище.

Шампиони откриват обновената зала по тенис на маса в Добрич

Тенис на маса

Обновената зала за тенис на маса в Добрич, която се намира в спортен комплекс "Простор", под залата за лека атлетика, ще отвори врати утре-петък, от 15 часа.

Известни са призьорите от турнирите "Зимна Албена"

Тенис на маса

Известни са призьорите от международните турнири по бридж и тенис на маса "Зимна Албена".

Иван Радкев триумфира в турнира "Октомврийска Албена"

Тенис на маса

Завърши шестото издание на Международния турнир по тенис на маса "Октомврийска Албена 2019", съобщи за "Център спорт" организаторът Стефан Георгиев.

Блестяща българска победа на финала на ”Albena Open”

Тенис на маса

С блестяща българска победа приключи финалната среща на майсторския турнир ”Albena Open” от  21-я Международен фестивал по тенис на маса ”Албена 2019”.

Започна XXI издание на международно фестивал по тенис на маса в Албена

Тенис на маса

Със 160 участници във ветеранските възрастови категории и 180 в майсторския форум “Albena Open” започна 21-я Международен фестивал ”Албена 2019” в едноименното ваканционно селище което е Европейски курорт на спорта за тази година, съобщиха организаторите. 

В АЛБЕНА ИЗЛЪЧИХА ШАМПИОНИТЕ ОТ ОКТОМВРИЙСКИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА

Тенис на маса

Варненският състезател Димитър Колев е новият шампион на "Опън" турнира от 5-я Международен открит и ветерански турнир по тенис на маса "Октомврийска Албена 2018".

СТАРТИРА ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ОКТОМВРИЙСКА АЛБЕНА

Тенис на маса

За пета поредна година във ваканционно селище Албена ще се проведе станалия вече традиционен Международен турнир по тенис на маса "Октомврийска Албена", съобщи организаторът Стефан Георгиев.В АЛБЕНА ЗАВЪРШИ ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИЯ ФЕСТИВАЛ ПО ТЕНИС НА МАСА

Тенис на маса

С изиграването на финалните срещи в трите възрастови групи завърши 11-я Международен фестивал за деца, кадети и юноши "Албена 2018", съобщи за информационна агенция "Център спорт" организаторът Стефан Георгиев.

КРАЙ МОРЕТО ЗАПОЧНА 11-ИЯ ФЕСТИВАЛ ПО ТЕНИС НА МАСА

Тенис на маса

В спортна зала "Албена" на едноименното ваканционно селище започна 11-я Международен фестивал по тенис на маса за деца, кадети и юноши "Албена 2018", съобщи за "Център спорт" организаторът Стефан Георгиев. 

600 ЗРИТЕЛИ НА МАЧ ПО ТЕНИС НА МАСА У НАС! АЛЕКСАНДРОВ И ЙОВКОВА ЗАРАДВАХА БЪЛГАРИЯ С КРАСИВИ ПОБЕДИ

Тенис на маса

600 зрители наблюдаваха финалните срещи при мъжете и жените в юбилейното 20-о издание на международния фестивал по тенис на маса в Албена, съобщи за информационна агенция „Център спорт” организаторът Стефан Георгиев.

ВЕТЕРАНИТЕ ПЪРВИ ЩЕ ИЗЛЪЧАТ ПРИЗЬОРИТЕ В ЮБИЛЕЙНИЯ ФЕСТИВАЛ ПО ТЕНИС НА МАСА В АЛБЕНА

Тенис на маса

В присъствието на над 200 участници в  турнирите за ветерани бе открит 20-я Международен фестивал по тенис на маса "Албена 2018", съобщи организаторът Стефан Георгиев.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В ТРАДИЦИОННИЯ ФЕСТИВАЛ ПО ТЕНИС НА МАСА В АЛБЕНА

Тенис на маса

В средата на лятото ваканционно селище Албена ще стане за двадесета поредна година европейски център на най-масовия спорт в света - тениса  на маса, съобщава организаторът му Стефан Георгиев.

В КАВАРНА ИЗЛЪЧИХА НОВИТЕ ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ ПО ТЕНИС НА МАСА

Тенис на маса

Каварна оправда доверието на Българската федерация по тенис на маса, че може да бъде домакин на голямо състезание от националния календар на родната ни централа. В черноморския ни град бяха излъчени първенците от държавното индивидуално и отборно първенство по тенис на маса за момичета и момчета до 12 години.

 

В КАВАРНА ЗАПОЧНА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ТЕНИС НА МАСА, ИЗЛЪЧВАТ ШАМПИОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДО 12 Г.

Тенис на маса

Kметът на Каварна Нина Ставрева даде старт на държавното лично и отборно първенство по тенис на маса за момичета и момчета до 12 години. Състезанието започна днес в спортна зала „Олимпиада“ в Каварна и ще приключи на 27 май.

КАВАРНА ДОМАКИНСТВА НА НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ТЕНИС НА МАСА

Тенис на маса

Община Каварна ще бъде домакин на държавното отборно и индивидуално първенство по тенис на маса за момчета и момичета до 12 г. , което ще се проведе от 25 до 27 май в спортна зала „Олимпиада”. Участие ще вземат над 100 деца от цялата страна.

ОТБОРЪТ НА ДАМА КУПА СПЕЧЕЛИ И ТРИТЕ СИ СРЕЩИ ОТ ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ТЕНИС НА МАСА В ДОБРИЧ

Тенис на маса

В спортен комплекс "Русалка" завършиха срещите от финалния турнир на държавния отборен шампионат по тенис на маса в група "В1" на Североизточна България. Отбора на град Добрич, състезаващ се от името на СК "Дама купа" се представи отлично и спечели и трите си мача - с 4:3 срещу шампионите от МОЛ "Варна1", с 4:0 срещу Попово и с 4:0 срещу МОЛ "Варна 3". 

ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА ШАМПИОНАТ ПО ТЕНИС НА МАСА

Тенис на маса

На 19 май – събота град Добрич ще бъде домакин на финалния турнир от държавния отборен шампионат по тенис на маса за мъже в Североизточната "В1" група. Срещите ще започнат от 9.30 часа в залата за тенис на маса в спортен комплекс ''Русалка".

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish