VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Преустановяват се посещенията на спортните обекти в Добрич

Преустановява се посещението на спортна зала „Добротица”, стадион „Дружба”, както и всички останали спортни съоръжения на територията на СК „Простор”. Това гласи противоепидемична мярка на територията на Община град Добрич до 29.03.2020 г., която постанови кметът Йордан Йорданов.

Заповед на кмета на Добрич за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Община град Добрич

Преустановява се провеждането на всякакъв тип масови мероприятия на територията на Община Добрич, включително спортни, културно-развлекателни и научни (кина, театри, концерти, музеи, галерии, конференции, симпозиуми, спортни и СПА центрове, фитнес-зали, всякакъв вид клубове и други). Това сочи заповед на кмета на Общината Йордан Йорданов. Въведени са следните противоепидемични мерки на територията на Община град Добрич до 29.03.2020 г.:

Деян Димитров е спортист № 1 на Шабла

Деян Димитров е спортист № 1 на Шабла за 2019 г. Състезателят и треньор по шахмат заслужи отличието за втора поредна година с чудесното си представяне на Националната клубна купа в Приморско, 31 май-6 юни. През сезона Димитров записа редица победи и призови класирания на турнири у нас и в чужбина.

Дилек Серветова е Спортист № 1 на Каварна за 2019

Републиканската шампионка по кикбокс Дилек Серветова от Спортен клуб по кикбокс „Ринг“ получи статуетка за Спортист № 1 за 2019 година.

 


Наградиха най-добрите спортисти на Добрич за 2019 г.

В спортните страници на Добруджа ще бъдат вписани най –добрите спортисти, отбори и млади таланти на Добрич за 2019 г.

Албена остава Европейски курорт на спорта и през 2020

За втора поредна година ваканционно селище Албена е избрано за Европейски курорт на спорта, съобщиха от курорта.

Юндер Бейтула е Спортист №1 на Добрич за 2019 г.

Щангистът Юндер Бейтула бе избран за Спортист №1 на Добрич за 2019 година. Най-големият му успех през годината е бронзов медал от световното първенство по вдигане на тежести при мъжете в Тайланд. Тежкоатлетът събра 231 точки. Втори с 169 точки е Пеньо Пенев от карате клуб "Самурай", а трети - Георги Иванов от СКЛА "Добрич" със 133 т.  С по 53 точки хандбален клуб "Добруджа" и волейболния "Добруджа 07" си поделят върха в отборната класация. На трето място с 40 точки е КК "Самурай". При младите спортни таланти Тодор Петров от СКЛА "Добрич" е №1. Състезателят по канадска борба Мирослав Николов е Спортист на годината при хората с увреждания.

На 19 декември награждават най-добрите спортисти и треньори на Каварна за 2019 година

На 19 декември ще се проведе церемонията Спортист на годината на град Каварна за 2019 година. Това става ясно от Коледната програма на черноморската община. Официалното тържество ще започне в 18 часа в Заседателната зала на община Каварна. 

Подобряват условията за хора с увреждания в спортен комплекс в Добрич

Започнаха дейностите по изграждане на достъпна среда в спортен комплекс „Добротица“. Ще бъде изграждана рампа за достъп към централния вход на комплекса, ще се обособи зона за хора с намалена подвижност и хора с увреждания, включително и достъп към нея в залата за волейбол и баскетбол. Ремонтите дейности са по проект на Община Добрич, финансиран от Агенцията за хора с увреждания.

Община Добрич Ви кани на отбелязването на Световния ден на ходенето

Община Добрич съвместно с ОП „Спортни имоти“ организира на 22.10.2019 г. от 10.00 ч. в СК „Простор“ отбелязване на Световния ден на ходенето. Стартът на проявата ще бъде даден пред СЗ „Добротица“. Всички желаещи да се включат в спортната проява ще изминат маршрут по алеите на СК „Простор“, достъпен за всички, независимо от пол и възраст.

 

„ИЗИДА” ООД изненада участниците в Маратона на гр. София с пълен камион със сладолед

„ИЗИДА” ООД - един от най-големите производители и дистрибутори на сладолед в България, беше официален партньор на Маратона на гр. София, който се проведе в столицата.

Каварна и Пазарджик ще получат титлите си за Евроградове на спорта на 10 декември

Каварна и Пазарджик официално ще получат своите титли за Европейски градове на спорта за 2020 година на 10 декември 2019 г., обявиха днес от ACES Europe.

Министър Красен Кралев и деца от Добрич откриха обновената лекоатлетическа зала „Добротица“

Oфициално бе открита реновираната лекоатлетическа зала „Добротица“. За събитието в Добрич бе министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Откриха учебната година в спортното училище в Добрич

Кметът на Добрич Йордан Йорданов бе гост на откриването на Новата учебна година в Спортно училище „Георги Стойков Раковски“.

Обявиха Каварна за Европейски град на спорта за 2020 година

Каварна официално вече е носител на престижната титла Европейски град на спорта за 2020 година. Кметът на Общината Нина Ставрева получи поздравително писмо от председателя на ACES Europe Джан Франческо Лупатели.

ВИНЦЕНЦО ЛУПАТЕЛИ В КАВАРНА: ТИТЛАТА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД НА СПОРТА НЕ Е САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА, ТЯ Е ЗА БЪДЕЩЕТО НА ГРАДА

Каварна посрещна делегация от Асоциацията на европейските столици и градове на спорта (ACES) водена от Винченцо Лупатели – член на Изпълнителния борд на Асоциацията, придружаван от международния експерт Марияна Брчина и представителя на ACES България Дамян Диков. Те посетиха Каварна по повод кандидатурата на града за Европейски град на спорта през 2020 г.

Снимка на Община Каварна.

ТЕЖКО ЗАСЕДАНИЕ ИМАШЕ СПОРТНАТА КОМИСИЯ КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В ДОБРИЧ

Повече от два часа продължи вчерашното заседание на ПК „Спорт и младежки дейности” в Общински съвет Добрич. Членовете на комисията трябваше да разпределят средствата за спорт от Бюджет 2019, където общинската администрация бе заложила сума от 750 хиляди лева, колкото и през миналата година.

ОТВОРЕН Е ОСМИЯТ КОНКУРС ЗА "СПОРТНИ ТАЛАНТИ" НА ЕВРОФУТБОЛ И ФРГИ

Осмото поредно издание на програма „Спортни таланти“ започва на 30.01.2019 г. с общонационален конкурс. В него могат да участват индивидуални спортисти на възраст до 28 години. Отново е осигурена специална квота за българските параолимпийци.

ОЛИМПИЕЦ ПО ИНТЕРЕСЕН НАЧИН РАЗЧУПИ ЧАСА ПО ФИЗИЧЕСКО В ДОБРИЧ

Участникът на Олимпиадата в Атина през 2004 година и настоящ преподавател по физическо възпитание и спорт Галин Костадинов разчупи часа по физическо в Добрич. За поредна година атлетът изнесе третия час по физическо извън учебното заведение. Костадинов заведе три класа във времето за допълнителния час на … ледената пързалка в Добрич. Още по темата в BGtourism.BG.

СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР ПРИСТИГА НА 14 ЯНУАРИ В ДОБРИЧ

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще даде официално старт на ремонтните дейности на лекоатлетическата зала в СК „Простор“ на 14 януари от 13.00 часа.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish