VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

С грандиозно шоу баскетболът се завърна в Шабла

Баскетбол

Реновираната Спортна зала посрещна 60-годишнината на спорта в града

В истински празник за Шабла, ден преди 2 юни се превърна честването на 60-годишнината от началото на организирания баскетбол в нашия град. На входа на залата бе изложена фото-експозиция със снимки от паметните за шабленския баскетбол моменти. Залата на обновения „Спортен Комплекс Шабла“ бе препълнена с баскетболни треньори, състезатели и спортни деятели; общественици; фенове на великата игра и гости на Шабла.

ИЗБРАХА ВЕНЦИ ВЕЛИКОВ ЗА НАЙ-ДОБЪР СЪДИЯ ПО БАСКЕТБОЛ У НАС

Баскетбол

Добричлията Венцислав Великов отново бе избран за най-добър български съдия за 2017 г.

В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО СТРИЙТБОЛ

Баскетбол

На 22 декември (петък) в спортна зала "Добротица" - гр.Добрич, се организира Коледен стрийтбол турнир 2017 - 3 х 3.

15-ГОДИШЕН БАСКЕТБОЛЕН ТАЛАНТ ОТ ДОБРИЧ УЧАСТВА В КАМП ПО ПРОЕКТ НА ФИБА

Баскетбол

От 23 до 28 юли 2017 г. в Ботевград се проведе баскетболен Камп за 14 - 15 годишни таланти с участието на 43 момчета от цялата страна. Кампа е част от проекта на ФИБА за развитие на млади таланти. Главен треньор на проекта е Крис Дийл ( САЩ ). Подготовката се водеше от 6 -ма американски и 6 - ма български треньори. От БК " Добрич - 93 " специална покана имаше 15-годишният, 198 сантиметровият Александър Радославов, състезател на Янаки Янакиев. Същият беше заедно с треньорката Венета Великова. Всички треньори изказаха възхищението си от младият добрички талант!

СИЯНА НИНОВА ПОПАДНА В РАЗШИРЕНИЯ СЪСТАВ НА НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ПО БАСКЕТБОЛ ЗА КАДЕТКИ (U16)

Баскетбол

Добричлийката Сияна Нинова бе включена в разширения състав от  17 баскетболистки, които са повикани от националния селекционер Таня Гатева за подготовката за предстоящото европейско първенство, което ще се проведе от 5-14 август в румънският град Орадя.

ВЕНЦИ ВЕЛИКОВ ЩЕ СВИРИ ФИНАЛА НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО БАСКЕТБОЛ В СОФИЯ

Баскетбол

Българин ще е един от тримата съдии на финала на Европейското първенство в София за дивизия В, съобщава bgbasket.com. До спора за първото място достигнаха отборите на Полша и Естония, които по този начин си осигуриха и място в дивизия А за следващата година.

ясто.

БАСКЕТБОЛИСТКА ОТ ДОБРИЧ ВДИГНА ТИТЛАТА С „ШАМПИОН 2006”

Баскетбол

По отличен начин завърши сезонът за Сияна Нинова (на снимката вляво). Родената в Добрич баскетболистка се състезава за БК Шампион 2006 (София). Нинова и нейният отбор спечели държавното първенство по баскетбол за кадетки (U16). 

РЕФЕР ОТ ДОБРИЧ ПОСЕТИ СЕМИНАР НА ФИБА ЕВРОПА В МЮНХЕН

Баскетбол

Венцислав Великов взе участие в Семинар за потенциални съдии на ФИБА Европа, който се проведе през миналата седмица в Мюнхен, съобщава bgbasket.com. В семинара взеха участие още и реферите Мартин Хорозов и Светлана Стоянова. Нашите млади международни съдии имаха лекции в рамките на два дни, на които получиха нови инструкции относно ръководенето на мачове.

БК ДОБРИЧ 93 ПРИЕМА КРЪГ ОТ ЗАКЛЮЧИТЕЛНИЯТ ЕТАП НА РЕГИОН ДОБРУДЖА

Баскетбол

Вече е ясна програмата за мъжкото направление на баскетболното първенство в регион Добруджа за втората част от сезона. Юношите старша възраст са разделени в две групи за разпределение на местата в крайното класиране на региона.

 

14 ОТБОРА СЕ ВКЛЮЧИХА В КОЛЕДНИЯ СТРИЙТБОЛ ТУРНИР

Баскетбол

14 отбора взеха участие в коледния стрийтбол турнир организиран от БК „Добрич 93“ съвместно  с Община град Добрич. Състезанието се проведе в зала „Добротица“, а участниците бяха разделени в три възрастови групи - момчета (родени до 31.12.1999г.); юноши (р.  1996, 1997 и 1998г.) и мъже.

СТРИЙТБОЛ ТУРНИР 3Х3 ТАЗИ СЪБОТА В ЗАЛА ДОБРОТИЦА

Баскетбол

В събота 20-ти декември от 09.00 часа в спортна зала „Добротица“ ще се проведе коледен стрийтбол турнир 3х3, организиран под егидата на Община град Добрич и БК „Добрич 93“.

ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА БАСКЕТБОЛЕН ТУРНИР

Баскетбол

В събота 18 октомври в спортна зала "Добротица" стартира първия за този сезон турнир по баскетбол за юноши старша възраст. За втори пореден сезон БК Добрич 93 ще вземе участие с два тима.

 

 

МНОГО АТРАКТИВНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ В ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА СТРИЙТБОЛ ТУРНИР

Баскетбол

Единайсет отбора се включиха в първото издание на стрийтбол турнира EG 3x3 Street tour Dobrich 2014. Баскетболната надпреварата бе организирана от добричкият отбор Unstoppable с подкрепата на фирма „Веник ЕООД“. Участниците бяха разделени на две групи –  до 18г.и над 18г., а срещите се играха  двора на ЕГ „Гео Милев“.

ТУРНИР ПО СТРИЙТБОЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ДОБРИЧ

Баскетбол

Турнир по стрийтбаскет ще се проведе тази неделя в Добрич. Надпреварата ще започне в 10  часа на 1 юни в двора на ЕГ „Гео Милев“.

ВЕНЦИСЛАВ ВЕЛИКОВ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ БЪДЕ ГЛАВЕН СЪДИЯ НА МАЧА НА ЗВЕЗДИТЕ

Баскетбол

Добричлията Венцислав Великов ще бъде главен рефер на тазгодишното издание на HDI Мача на звездите. От 2010 година насам Великов ръководи срещи от Националната баскетболна лига, а от 2012 е и международен съдия. Помощници на добричлията ще бъдат Милен Петков и Станимир Русев.

ФИРМА ПОДАРИ ЕКИПИРОВКА НА БАСКЕТБОЛИСТИ

КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО БАСКЕТБОЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ЗАЛА УСШ

Баскетбол

Kоледен турнир по баскетбол ще се проведе на 24 декември в залата на УСШ в Добрич, съобщава информационна агенция Добруджа. Това е трето издание на турнира за аматьори, което се организира в навечерието на Коледа. Тяхното желание е да подпомогнат развитието на баскетбола в Добрич и популяризирането му в нашия град.

КАДЕТИТЕ НА ДОБРИЧ 93 ЩЕ ЗИМУВАТ ЗАСЛУЖЕНО НА ВЪРХА

Баскетбол

През уикенда се изиграха последните мачове за календарната година от група Б при кадетите до 16 години в регион Добруджа. Лидер без загуба в нея и с 4 победи е отборът на Добрич 93, който записа убедителни победи. 

ДОБРИЧ 93 ДОМАКИНСТВА НА БАСКЕТБОЛЕН ТУРНИР

Баскетбол

Добрич 93 ще е домакин на турнир по баскетбол от регион "Добруджа" за юноши старша възраст. При две победи възпитаниците на Янаки Янакиев ще се класират в група А. Турнирът ще се проведе на 17 ноември - неделя.

УБЕДИТЕЛНИ ПОБЕДИ ЗА КАДЕТИТЕ НА ДОБРИЧ 93

Баскетбол

С турнир в Търговище започна новия сезон за кадетите (16) в регион Добруджа.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish