VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Ледената пързалка в Кранево ще бъде домакин на серия от турнири по хокей за любители, първият е в края на февруари

Ледената пързалка във ваканционно селище Терма вилидж в Кранео ще бъде домакин на турнир по хокей за любители.  Той ще се проведе от 28 февруари до 1 март.

Добрич остава без ледена пързалка

За първи път от шест години насам в Добрич няма да има ледена пързалка. Това съобщи лично собственикът на компанията „Изида“ ООД Младен Матеев, която в продължение на 6 години изграждаше леденото съоръжение пред Парк хотел „Изида“ в градския парк „Св. Георги“ и отваряше врати в навечерието на Коледа. „Така решихме в компанията. Тази година ледена пързалка няма да има“ – коментира пред ndt1.eu Младен Матеев.

Една от трите ледени пързалки на морския бряг в света е в Кранево

Ледената пързалка „Black Sea Ice Arena“ в Кранево е сред трите в света, разположени на морския бряг. Едната е в Дубай, на брега на Арабско море, а втората – в Сочи.

НОВИЯТ КЛУБ В КРАНЕВО ИМА НАЦИОНАЛНА ШАМПИОНКА ПО ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ

Момичета от клуб Black Sea Ice Arena (Кранево, община Балчик) се представиха блестящо на първото си състезание в София. От 34 участници клубът от Добричка област извоюва един златен и един бронзов медал на държавното първенство по фигурно пързаляне. С отличията се окичиха Виктория Овчинникова и Лора Русева.

УЧЕНИЦИТЕ В ДОБРИЧ БЕЗПЛАТНО ЩЕ ПОЛЗВАТ ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА НА 23 И 24 ЯНУАРИ

Инициативата “Ледена пързалка Изида и приятели” подкрепя грипната ваканция с още два дни безплатно каране на кънки.

BGTOURISM.BG: В КРАНЕВО ЗАПОЧВАТ ТРЕНИРОВКИ ПО ХОКЕЙ И КЪРЛИНГ, ВЕЧЕ ИМАТ 20 КАРТОТЕКИРАНИ ФИГУРИСТИ

Добричка област е на път да стане зимен спортен център. Появата на спортната зала в Кранево преди две години дава възможност за активна спортна активност в няколко зимни спорта, които позволяват да се практикуват на закрито.

18 СА ВЕЧЕ БЕЗПЛАТНИТЕ ДНИ ЗА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ

Още пет фирми днес се присъединиха към голямото семейство на инициативата „Ледена пързалка и приятели“ в Добрич. Това са фирмите Казаков ЕООД, Филипов Инвест с управител Евгени Филипов, фирма МТТ. Те откупиха дните 3, 4 и 15 януари и ще ги подарят на всички, които имат желание да карат кънки на ледената пързалка в Добрич. Примерът им бе последван по-късно днес и от фирмите Пролет и Джеронимо, които също се включиха към инициативата, запазвайки за всички 2 и 5 януари.

СПИСЪК НА ДНИТЕ, В КОИТО ФИРМИ ЩЕ ЗАРАДВАТ ДЕЦАТА НА ДОБРИЧ С БЕЗПЛАТНА ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА

Ледената пързалка в Добрич ще е безплатна за всички от утре – 23 декември, неделя. Първият от поредицата дни е откупен от ЗАД Алианц България – гр. Добрич.

ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ ОТВАРЯ УТРЕ

Ледената пързалка в Добрич вече е готова. Тя ще отвори на 21 декември (петък) и от 15 часа ще посрещне най-нетърпеливите кънкьори. Съоръжението е разположено на същото място, където бе и предходните години – пред Парк хотел „Изида“ в градския парк „Св. Георги“.

ЕВГЕНИ ПЛЮШЧЕНКО: ЩЕ ДОВЕДА ОЩЕ МНОГО ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ

Четирикратният медалист от Олимпийски игри Евгени Плюшченко доведе своята на Академия „Ангелите на Плюшченко“ на подготовка в България.

ОТ 18 ДО 30 ЮЛИ МОЖЕ ДА ГЛЕДАМЕ ТРЕНИРОВКИТЕ НА ПЛЮЩЕНКО В КРАНЕВО

Любителите на фигурното пързаляне ще имат уникална възможност. Те ще наблюдават тренировка на олимпийския шампион Евгений Плющенко на ледената пързалка в село Кранево. Това могат да направят през втората половина на юли - от 18 до 30-ти. Входът на спортната арена за всички желаещи е 20 лева, съобщават организаторите.

ДОБРОТИЦА СПЕЧЕЛИ 9 МЕДАЛА НА ДЪРЖАВНОТО ПО СКИ ОРИЕНТИРАНЕ

Зимни спортове

Отлично начало на юбилейната спортна година за СКО „Добротица”. През 2018 г. се навършват 60 години от провеждането на първото състезание по ориентиране в град Добрич.

СТРАХОТНА НОВИНА! ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ РАБОТИ ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ!

Една от най-интересните атракции в Добрич през зимата през последните години – ледената пързалка на Изида, ще работи тази вечер. Прекрасната новина за „Център спорт“ сподели управителят на Парк хотел Изида Десислава Петрова.

МИНИСТЪРЪТ НА ТУРИЗМА ОТКРИВА УТРЕ НОВАТА ЗАКРИТА ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА В КРАНЕВО

Министър Николина Ангелкова ще открие закрита ледена пързалка с олимпийски размери на брега на Черно море. Тя е третата такава в света след тези в Сочи, на която се проведоха последните олимпийски игри, и в Дубай.

ДОЙДЕ ДЪЛГООЧАКВАНОТО ОТВАРЯНЕ НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ

В 17 часа днес врати ще отвори ледената пързалка в Добрич. За всички кънкьори тя ще бъде безплатна през първия ден, информират от Изида. Пързалката е разположена пред Парк хотел Изида в градския парк, а цените и условията за ползване ще бъдат запазени.

ДОБРИЧ ОТНОВО ЩЕ ИМА ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА

Зимни спортове

За четвърта година в Добрич ще има ледена пързалка. Днес започна нейното изграждане, съобщи за Tipnovini.bg собственикът на фирма „Изида“ Младен Матеев.

ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ ОТВОРИ ВРАТИ

Зимни спортове

"ИЗИДА“ ООД откри отново ледената пързалка в град Добрич. Съоръжението е изградено на територията на Спортен комплекс ИЗИДА в градски парк „Свети Георги“. Тази година ледената арена се намира на мястото на корт №3 - пред Парк хотел Изида. Таксата за една сесия е 5 лева. Продължителността на всяка сесия е 90 мин.

ПЛАМЕН И ИВО ДОБРЕВИ ОТ X FACTOR ОТКРИХА ПРИКАЗНАТА ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА В РОДНИЯ СИ ДОБРИЧ

НА 12 ДЕКЕМВРИ ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАТ НОВИЯ СЕЗОН НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ

На 12 декември от 17:00 ч. „Изида“ ООД тържествено ще открие отново единствената ледена пързалка  в град Добрич, информират от пресцентъра на компанията.

ДОБРИЧЛИЯ Е ПЪРВИЯТ В СВЕТА СЪС ЗАДНО САЛТО ВЪРХУ ЛЕД

През 60-те години Добрич е имал медалисти от републиканските първенства по фигурно пързаляне


Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish