VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Ивана Христова с шампионско представяне на обръч

Художествена гимнастика

В София се проведе международен турнир по художествена гимнастика "Зимна купа Академик". В състезанието взеха участие 24 чуждестранни клуба и 10 български. От спортен клуб "Албена" с треньор Елена Георгиева успешно се представи Ивана Христова, родена през 2006 г. Тя зае първо място за съчетанието си с обръч и наградена със златен медал. Гимнастичката от Добрич се класира на трето място за съчетание с бухалки, което й донесе бронзов медал.

Гимнастичките на Елена Георгиева се окичиха с отличия в турнира "Зимни принцеси"

Художествена гимнастика

Във Велико Търново се проведе 8-ми Международен детски турнир по художествена гимнастика "Зимни принцеси", съобщиха от СКХГ "Албена" (Добрич) за "Център спорт". Клубът, воден от треньорката Елена Георгиева, участва с четири състезателки. Най-успешно се представи Виктория Руменова (2008 г.), която стана първа на съчетание с обръч и спечели златен медал, както и сребърен медал за съчетание без уред.

Куп отличия за гимнастичките на Йовка Няголова край Варна

Художествена гимнастика

Завърши Международния турнир по художествена гимнастика "МОРСКИ ЗВЕЗДИ" и ПРИЗ "Меглена Михайлова", който се проведе на НСБ "Спортпалас" -Варна, организиран от КХГ "Грация" и БФХГ.

 

ИЛИАНА РАЕВА ДАРИ КИЛИМ НА КЛУБ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В ДОБРИЧ

Художествена гимнастика

Клубът по художествена гимнастика МИК-Гергана 90 ще получи килим, който е осигурен от Илиана Раева и с решението на Управителния съвет на Българската по художествена гимнастика, съобщи за BGtourism.BG Йовка Няголова – президент и треньор.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА МИК ГЕРГАНА 90 В ХАСКОВО

Художествена гимнастика

Завърши първото издание на международния турнир "The Queen of Aida" в гр. Хасково, организиран от СК Аида със съдействието на БФХГ и Община Хасково.
200 състезателки от България, Русия, Гърция, Кипър, Турция, Босна и Херцоговина, Сърбия сътвориха истински празник на красотата и изкуството, съобщиха от СКХГ Мик Гергана 90.

ГИМНАСТИЧКИТЕ НА НЯГОЛОВА УЧАСТВАХА В "ОГЪРЛИЦАТА НА ДЕСИСЛАВА"

Художествена гимнастика
В Двореца на културата и спорта "Васил Левски" гр. В.Търново завърши 18-ия международен турнир "Огърлицата на Десислава" по художествена гимнастика с участието на гимнастички от Египет, Италия, Гърция, Турция, както и поканените български клубове. В състезанието взеха участие и гимнастички от СКХГ "МИК-ГЕРГАНА 90" гр. Добрич. 

ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ ВИЕНА С МНОГО ОТЛИЧИЯ И ПОДАРЪЦИ

Художествена гимнастика

С много отличия, подаръци и медали се завърнаха грациите от СКХГ „МИК-Гергана 90” от Виена, където взеха участие в международния турнир „Diana CUP-2018”, съобщи за „Център спорт“ президентът и старши треньор на клуба Йовка Няголова.

ГИМНАСТИЧКИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ПОЗДРАВЯТ АВСТРИЯ СЪС СПЕЦИАЛЕН ВИЕНСКИ ВАЛС С ЛЕНТИ

Художествена гимнастика

Гимнастичките на Йовка Няголова - президент на СКХГ "Мик Гергана 90" и старши учител по художествена гимнастика в спортно училище "Г. Ст. Раковски" (гр. Добрич) са получили официална покана за участие във Виена, Австрия, съобщиха за "Център спорт" от клуба.

МОМИЧЕТАТА НА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА БЛЕСТЯТ С ОРИГИНАЛНИ КОМПОЗИЦИИ И ЕЛЕГАНТНОСТ НА ТУРНИРА "ЗИМНИ ПРИНЦЕСИ"

Художествена гимнастика

Във Велико Търново се проведе четвъртия турнир по художествена гимнастика „Зимни принцеси”, който е предназначен за деца до 12-годишна възраст, съобщи треньорката на клуб „Албена“ Елена Георгиева.

ДОБРИЧ ЗАПОЧНА ДА ЖЪНЕ ГОЛЕМИ УСПЕХИ В ГИМНАСТРАДАТА

Художествена гимнастика

Добрич започна да покорява върховете в един нов за България спорт, който в началото на декември се проведе четвъртото държавно първенство. Това е гимнастрада, която е част от Българската федерация по художествена гимнастика. Шампионатът се проведе в столичната зала „София“ и събра близо 1500 гимнастички.

БУХАЛКИТЕ ДОНЕСОХА СРЕБРО НА РАЛИЦА КИЧУКОВА В ПАНАГЮРИЩЕ

Художествена гимнастика

В зала "Арена Асарел" в Панагюрище се проведе първи международен турнир по художествена гимнастика "Панагюрско съкровище".

РАЛИЦА КИЧУКОВА С БРОНЗ НА ОБРЪЧ

Художествена гимнастика

В спортен комплекс "Камчия" се проведе международен турнир по художествена гимнастика "Морски звезди". Състезателката на СК "Албена" (гр. Добрич) Ралица Кичукова с треньор Елена Георгиева завоюва бронзов медал за съчетание с обръч. А също така четвърто място в многобоя и четвърто място на бухалки.

ГОЛЯМ УСПЕХ НА ДОБРИЧКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ОГЪРЛИЦАТА НА ДЕСИСЛАВА"

Художествена гимнастика

Завърши международният турнир по художествена гимнастика "Огърлицата на Десислава", съобщи треньорката Йовка Ноголова. Състезанието се проведе в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" във Велико Търново и премина при отлична организация. В индивидуалната надпревара и при ансамбъла участваха  гимнастички от България, Япония, Канада, Молдова и др. 

ЧУДЕСНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГАБИ И ЕМИ В ТУРНИРА "АНГЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ"

Художествена гимнастика

В София се проведе първото издание на националния турнир по художествена гимнастика "Ангелите на България".  СК "Албена" (Добрич) с треньор Елена Георгиева се представи с две състезателки в най-малката възраст 2010-2011 г. - Габриела Гаврилова и Ема Паскова. Гимнастички изпълниха съчетание без уред, с което се класираха на трето място и извоюваха бронзови медали.

УСПЕХ НА ДОБРИЧКИТЕ ГРАЦИИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ACADAMIC WINTER CUP

Художествена гимнастика

Завърши международния турнир "Academic Winter CUP" , който се проведе в зала Арена Армеец, София. Над двеста гимнастички от осемнадесет държави  във всички възрастови групи представиха новите си композиции. Състезанието премина при отлична организация и се излъчваше на живо. 

 

 

ЗЛАТНИ И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ ОТ ДОБРИЧ

Художествена гимнастика

В Бургас се проведе шести традиционен републикански турнир "Никулден". Спортен клуб по художествена гимнастика "Албена" (Добрич) се представи в две възрастови категории 2008 и 2007 г. Състезателките се представиха с ансамблови съчетания без уред. Ансамбъл 2007 г. зае първо място, а момичета от 2008 г. се класираха трети. Гимнастичките бяха наградени съответно с златни и бронзови медали.

ЧУДЕСНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА НА ТУРНИРА "МОРСКИ ЗВЕЗДИ"

Художествена гимнастика

Завърши втория национален турнир по художествена гимнастика "Морски звезди" и приз "Меглена Михайлова".

ГОЛЯМ УСПЕХ ЗА ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА НА МЕЖДУНАРОДEН ТУРНИР В ПАРИЖ

Художествена гимнастика

Завърши шестото издание на международния турнир по художествена гимнастика в Париж с участието на отбори от Франция, Турция, Чехия, Полша, Люксембург и др.

РАЛИЦА КИЧУКОВА СЪС ЗЛАТО НА ВЪЖЕ И ТОПКА В БУРГАС

Художествена гимнастика

В град Бургас за 9-и пореден път се проведе международният турнир "Приятели на Бургас". В надпреварата участие взеха 110 състезателки.

ГИМНАСТИЧКИТЕ НА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА СПЕЧЕЛИХА ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ТУРНИРА "ДУНАВСКИ ПРИНЦЕСИ"

Художествена гимнастика

В град Русе се проведе четвърти международен турнир "Дунавски принцеси". В надпреварата взеха участие над 70 деца от два български клуба "Акро" - Русе и "Албена"-Добрич, и два спортни клуба от Букурещ -"Олимпия" и "Про-актив".

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish