VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Петър Арнаудов

ПЕТЪР АРНАУДОВ

Петър Арнаудов е роден в село Пчеларово (Генерал Тошевско). Средното си образование завършва в Ген. Тошево. Голям принос за ориентирането му към леката атлетика има учителят му по физическо възпитание Александър Чуприненко - бивш национален състезател на 100 и 200 м. гладко бягане. Арнаудов е един от малцината преподаватели в отделението по лека атлетика на УСШ в Добрич, където се прави началният подбор за спортното училище. Той работи в школата повече от 30 г. - от 1970 до 2001 година, предимно с ученици от училищата -  “Стефан Караджа”, “П. Р. Славейков”, Езикова гимназия “Гео Милев”. Подборът и насоките за високото спортно майсторство той успява да направи много успешно.  Под негово ръководство своя спортен живот започват олимпийците Галин Георгиев и Галин Костадинов.
Освен тези спортисти, Петър Арнаудов е подготвил за големия спорт юноши и девойки, които са участвали в турнирите “Дружба”, европейски и други първенства - Живка Иванова, Светлана Тодорова, Радослав Бухчев, Дияна Кателиева, Радослав Минков, Елица Бенекова, Златан Минков, Тереза Бонева и др. Колоездачът Валентин Живков - дългогодишен национал в шосейните бягания, е започнал спортната си кариера като лекоатлет при Арнаудов.
По време на своята работа в школата Петър Арнаудов умее да ангажира младежите и да ги спечели трайно за леката атлетика. Той среща подкрепата на училищните ръководства и родителите, което му гарантира редовни посещения на тренировките от страна на децата.
Женен е за Величка - медицинска сестра в ДКЦ 1. Синове - Михаил и Николай.

|

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish