VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Отлично представяне за плувците от Добрич на държавния шампионат в Бургас

Водни спортове

Отборът на “Добруджа” е първи в комплексното класиране на Държавното първенство по плуване в Бургас, съобщи треньорът Веселин Нейков.

Куп отличия за плувците на Добрич от силен международен турнир в Бургас

Водни спортове

В Бургас се проведе международния турнир по плуване Бриз, в който взеха участие и възпитаниците от Добрич на Веселин Нейков. Талантливите състезатели се завърнаха с куп отличия.

ДАНИЕЛ ИЛИЕВ ЗАВОЮВА 4 МЕДАЛА НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ПЛУВАНЕ В ПЛОВДИВ

Водни спортове

293 състезатели на 13 и 14 години от 41 клуба взеха участие в държавното първенство по плуване младша възраст в Пловдив.

ДОБРИЧКИТЕ ПЛУВЦИ СЕ ЗАВРЪЩАТ С 13 МЕДАЛА ОТ БУРГАС

Водни спортове

С 9 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала от турнира по плуване “Burgas swimming open 2018” се завръщат състезателите на СКПС Добруджа, съобщи за BGtourism.BG треньорът Веселин Нейков.

8 МЕДАЛА ЗА ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРИЧ ОТ ТУРНИРА В БУРГАС

Водни спортове

8 медала завоюваха състезателите на СКПС Добруджа в турнира по плуване ”Burgas swimming open-2018”, съобщи треньорът Веселин Нейков.ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРИЧ СЪС СИЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТОП ТУРНИР В РУМЪНИЯ

Водни спортове

Плувците от Добрич, водени от треньора Веселин Нейков, се представиха чудесно на силния турнир „Андрей Никулеску“ в румънската столица Букурещ, съобщи информационна агенция BGtourism.BG. В проявата, чиято организация и ниво бе като за световно първенство, събра 174 момчета и 156 момичета.

ПЪЛНА КОШНИЦА С ОТЛИЧИЯ ЗА ПЛУВЦИТЕ ОТ ДОБРИЧ

Водни спортове

667 плувци от 9 държави взеха участие в четвъртото издание на международния турнир по плуване на 25-метров басейн „Бриз“, провел се на „Парк Арена“ в Бургас. Включиха се състезатели от България, Великобритания, Египет, Латвия, Молдова, Румъния, Сърбия, Турция и Хърватия.

СИСИ САРАНДЕВА СПЕЧЕЛИ БРОНЗОВ МЕДАЛ НА ДЪРЖАВНОТО ПО ПЛУВАНЕ В СОФИЯ

Водни спортове

Станислава Сарандева спечели бронзов медал на държавното лично отборно първенство по плуване при състезателите до 15-17-годишна възраст.

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ДОБРУДЖА ПЛУВАТ С КЛАСА! ДАНИЕЛ И БРАМ СА НА СТЪЛБИЧКАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

Водни спортове

Състезателите на Добруджа вече плуват с класа и намират място в тройката на едни от най-престижните и тежки дисциплини на турнирите в страната. Тази оценка дават едни от най-големите специалисти у нас, а последното състезание доказва техните думи. В морската ни столица Варна се проведе държавното първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст. От 20 до 22 юли на басейн Приморски“ бяха разпределени отличията в отделните дисциплини. Участие взеха 317 състезатели от 42 клуба.
Отлично се представи Даниел Илиев от СКПС Добруджа, който завоюва сребърен медал - на  100 м свободен стил и 2 бронзови - на 50 м
свободен стил и на 50 м бруст. Брам-Джуниър Шриър се класира 2-ри на 50 м свободен стил.

ПРЕСТИЖНО ВТОРО МЯСТО ЗА ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРУДЖА В ДЪРЖАВНОТО ЛИЧНО И ОТБОРНО КЛАСИРАНЕ

Водни спортове

В Благоевград, в плувен комплекс „Пирин”, се проведе държавното лично-отборно първенство по плуване за 11–12-годишни момичета и момчета. В него взеха участие 430 плувци от 47 отбора. Състезанието беше изключително силно, а момчетата и момичетата на СКПС „Добруджа” се представиха достойно и заеха престижното второ място в отборното класиране.

2 ЗЛАТНИ, 8 СРЕБЪРНИ И 2 БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА ПЛУВЦИТЕ НИ НА ТУРНИР В РУМЪНИЯ

Водни спортове

Два златни, осем сребърни и два бронзови медала завоюваха плувците на Добруджа от силен международен турнир в Букурещ с участието на 550 състезатели, съобщи за "Център спорт" треньорът им Веселин Нейков.

В КАВАРНА ОТНОВО ЩЕ РЕАЛИЗИРАТ ПРОГРАМАТА "ПЛУВНО ЛЯТО"

Водни спортове

Община Каварна приканва децата и през това лято да се съберат на централния плаж и да се научат да плуват. Програмата "Плувно лято" започва от 4 юни да набира кандидати сред най-малките ученици - от първи до четвърти клас, съобщават от кметската управа. Очаква се в кампанията да се включат 100 деца.

ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРУДЖА ДОСТИГНАХА ДО ПРИЗОВИТЕ МЕСТА НА BLACK SEA CUP

Водни спортове

Във Варна се проведе международен турнир по плуване Black Sea Cup, в който отлично се представиха плувците на СКПС Добруджа. Добричлии се състезаваха наравно с по-големите възрастови групи и достигнаха до призови места. 
В надпреварата взеха участие 330 участници от 35 клуба и четири държави.   

ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРУДЖА ДОСТИГНАХА ДО ОТЛИЧИЯТА НА ТРАДИЦИОННИЯ ТУРНИР "ЗДРАВЕЙ, ЛЯТО!"

Водни спортове

Момчетата и момичетата на СКПС Добруджа, взеха участие на традиционния за град Варна турнир „Здравей, лято!”, който се проведе на 26 -27.05.2018 г., на открития 50-метров плувен басейн „Ю. Русев” в Общинския плувен комплекс „Приморски”. Турнирът бе организиран от КПС „Черно Море“, съвместно с Община Варна и посветен на 1-ви юни -  Денят на детето.

ЗЛАТНАТА РИБКА НА ДОБРУДЖА НЕВЯНА МИТЕВА

Водни спортове

Невяна Митева е родена в Добрич (тогава Толбухин) на 2 май 1970 г. Учи в основно училище "Васил Левски" и в спортно училище "Георги Ст. Раковски".

ПЪЛНА КОШНИЦА С ОТЛИЧИЯ ЗА ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРИЧ В ТУРНИРА "БЯЛА ЛЯСТОВИЦА"

Водни спортове

Над 500 състезатели от цялата страна взеха участие в традиционния турнир "Бяла лястовица", организиран в плувен комплекс "Русалка" в Добрич. Чудесно се представиха възпитаниците на Иван Иванов, Веселин Нейков и Светлин Колев от СКПС "Добруджа", които за пореден път спечелиха куп отличия и наредиха клуба сред най-добрите в страната.

ВНУШИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗЛАТНИТЕ РИБКИ НА НЕЙКОВ НА ТУРНИР В РУМЪНИЯ

Водни спортове

Внушително се представиха златните рибки на Веселин Нейков от спортна база Изида по време на турнира “Prima Vera” в Олимпийски комплекс Изворани в Букурещ.

В АКВАЛАЙФ ДАВАТ ЕДНОСЕДМИЧЕН ЛАГЕР ЗА ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ В "ПЛУВНИ ТАЛАНТИ КРАНЕВО"

Водни спортове

В комплекс Аквалайф ще се проведе турнира "Плувни таланти Кранево", а голямата награда ще бъде едноседмичен тренировъчен лагер за отбора победител. 

СИЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА ПЛУВЦИТЕ ОТ ДОБРИЧ НА ТУРНИРА В БЛАГОЕВГРАД

Водни спортове

24 медала спечелиха плувците на СКПС „Добруджа“ в турнира „Пирин-Благоевград“. Във второто издание на международната проява в югозапазния град се представиха над 500 състезатели от 40 клуба във всички възрастови групи, като 16 от тях бяха от Добрич.

ШАМПИОНСКО ПЛУВАНЕ ЗА САРАНДЕВА Я ИЗВЕДЕ ДО ЗЛАТОТО НА 50 М СВОБОДЕН СТИЛ

Водни спортове

Станислава Сарандева завоюва златен медал на държавното лично-отборно първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст, което се проведе в национална спортна база „Спорт палас“ край Варна. Състезателката на Добруджа оглави класирането на 50 метра свободен стил.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklamaAuto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish