VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕУФОРИЯ В КАВАРНА! ЦСКА ДАРИ ТОПКИ В ДЕТСКА ГРАДИНА И ЗАРАДВА ДЕЦАТА ОТ ФК КАЛИАКРА

Футбол

Футболисти и треньори на ЦСКА предизвикаха еуфория в Каварна. Тимът е на лагер в Албена преди важното гостуване в Разград утре, а по покана на кмета на Каварна г-жа Нина Ставрева, която е голям привърженик на нашия отбор, част от играчите и щаба бяха на гости в града.


Стойчо Стоилов, Георги Велинов, Ивайло Иванов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов и Едвин Джеси бяха посрещнати от кмета в общината и подариха на г-жа Ставрева юбилейна фланелка на ЦСКА. От името на местните управници тя поднесе на легендата Георги Велинов икона на Свети Георги и пожела ЦСКА да победи Лудогорец утре с 3:0.

Пред общината фенове на ЦСКА очакваха своите любимци, за да се снимат с тях и да ги подкрепят преди двубоя утре.

Армейците посетиха и Целодневна детска градина "Здравец", където раздадоха на децата топки и календари с автографи на футболистите.

Представителите на тима ни зарадваха футболните таланти в града като поиграха с тях и им дадоха ценни съвети за пътя, по който са поели - а именно този към големия спорт. Децата бяха изключително развълнувани от възможността да се докоснат до част от своите идоли и не пропуснаха да си направят снимки с тях.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter