VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФИНАНСОВИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ НА ДОБРУДЖА 1919 ПОЛУЧИХА ФЛАНЕЛКА НА ОТБОРА

Футбол

Фланелка на футболен клуб Добруджа 1919 получиха финансовите благодетели на втородивизионния тим. Това стана на среща в Общината, на която присъстваха градоначалника Йордан Йорданов и клубния шеф Николай Милков. Футболният бос връчи фланелки на основните спонсори – Община Добрич, Албена АД, Пионер Семена и Изида.


Кметът изрази удовлетворение, че новите екипи на добричкия клуб са наситени с лога на фирми, както и че сериозни компании са преобщени да помагат на футболния отбор. „Не е тайна, че през последните няколко години оказахме сериозна подкрепа на футбола в Балчик, но съм убеден, че сега си идваме на мястото. Една от целите ни е да утвърдим Албена като водещ курорт в областта на спорта”, посочи изпълнителният директор на „Албена” АД Красимир Станев. Той каза още, че ваканционното селище ще кандидатства за домакинство на Световно първенство по плажен футбол през 2020 година.
За пореден път голям жест към родния си град Добрич прави изпълнителният директор на Пионер Чавдар Дочев. Той от много години не живее в Добрич, но милее за града и винаги помага, сподели представителят на компанията Георги Герджиков.
Николай Милков благодари на спонсорите и коментира, че скоро ще бъде подписан още един договор с голяма българска фирма.Тази събота от 18 часа е първият домакински мач на добричлии. На своя стадион Дружба те приемат Несебър в среща от втория кръг на Втора футболна лига.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter