VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Надежда Петкова откри Ежегодния турнир по футбол за глухи за Североизточна България

Футбол

С „Добре дошли в Добрич“ кандидатът за кмет от местна коалиция ГЕРБ (СДС) посрещна участниците в Ежегодния турнир по футбол за глухи за Североизточна България, който за втора година се провежда с подкрепата на ГЕРБ-Добрич.


Четири отбора от региона се състезаваха на игрището на комплекс „Простор”. Домакин на проявата бе Териториалната организация на глухите в Добрич.
Гост на празника бе и народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова.
Много е важно, че ГЕРБ подкрепя подобни инициативи, в които, освен да спортуваме заедно, можем и да общуваме, да споделяме и да знаем как можем да си помагаме, подчерта Надежда Петкова.
Тя сподели, че децата й са спортисти, волейболни национали и като бъдещ кмет на Добрич отделя значимо място в програмата си на развитието на спорта, на спортната инфраструктура, на детско-юношеските спортни школи. „Ангажирам се да правим спортни съоръжения, достъпни за всички, включително в училищата. Да насърчим всички заедно да изградим любовта към спорта, защото това е здраве, дисциплина и екипна игра. Разчитам много и в моята програма залагам и на социалните проекти и програми, за да можем всички заедно да участваме в живота на нашия град, да усещаме промяната и да се чувстваме добре заедно“, каза Надежда Петкова. 
Тя покани председателя на Териториалната организация на глухите в Добрич Петя Митева заедно да обсъдят възможностите за по-добра социализация на хората със слухови увреждания. Като успешен бе определен проектът, реализиран от Община Добрич през 2014 г., когато Сдружение "Съюз на глухите в България" обучи служители в общинската администрация на жестомимичен език, за да могат да
обслужват граждани от специфични групи. Трябва да направим така, че информацията от Общината и нейните структури да бъде достъпна за хората със слухови проблеми, заяви кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter