VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Официално представиха книгата, посветена на 100-годишнината на футбола в Добрич

Футбол

Книгата, посветена на вековния юбилей на футбола в град Добрич, беше официално представена днес пред читатели, ветерани, гости и любители на спортната игра. Нейни автори са краеведът, журналист, публицист и спортен деятел Илия Кишишев и Петър Петров – главен редактор на Медийна група „Добруджа”.


Книгата събира в повече от 200 страници историята на най-популярната игра още от формирането на спортното движение в града ни преди повече от 100 години. Тя съдържа богат снимков материал, пълна статистика за класиранията, съставите и най-интересните мачове през годините, както и много любопитни истории, спомени и лични фотоси на славни ветерани.
Отпечатването на история на местния футбол е финансирано от Община град Добрич.
Представянето на книгата „100 години футбол в Добрич” даде официалното начало на тържествата по случай годишнината, която ще продължи от 17.00 ч. на стадион „Дружба“, където ще бъдат наградени ветерани, заслужили деятели и ръководители на ФК „Добруджа”. Заключителната и най-атрактивна част от тържествата ще бъде изиграването на демонстративен футболен мач между ветерани на „Добруджа” и звезди на българския футбол, който ще започне в 17.30 ч.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter