VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Уникален летен тур! Започва турнето на Стоичков със Златната топка из България, в Каварна ще е на 25 юли

Футбол

25 години след САЩ'94 хиляди фенове ще могат да изживеят още веднъж емоцията от Златното лято, като се срещнат с идола си Христо Стоичков и Златната топка в шест български града до края на юли, съобщава BGtourism.BG.


Камата ще носи най-важното отличие, печелено някога от български футболист, по време на лятното турне за представяне на биографията "Христо Стоичков. Историята" (изд. Софтпрес), написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

Стоичков записа специални видеообръщения за своите приятели и почитатели в Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен и Русе, като обеща да даде автограф на всеки, който иска да има подписан екземпляр от книгата.

В обявения за Европейски град на спорта за 2020 година - град Каварна, легендарният и обичан футболист ще бъде на 25 юли. Срещата с него ще е на стадион "Калиакра" от 18 часа.

https://www.facebook.com/SoftpressBooks/videos/362973617606269/UzpfSTY4MTIwMTE3MjI3MDU5NzoxMDAyMDE0OTgwMTg5MjEz/

По традиция, започната на премиерите на изданието в Лондон и Чикаго, за настроението на феновете в част от градовете ще се грижат шоуменът Димитър Туджаров-Шкумбата и популярният радиоводещ Иво Райчев.

Стартът ще бъде даден в събота в Панагюрище, където Христо Стоичков ще посети мината на "Асарел Медет" и ще свери мерника си с пушка на стрелбищен комплекс "Оптикс" в града. На 23 юли в Петрич пък Камата ще открие ново футболно игрище, на което да тренират местните футболни таланти.

Биографията на Модерния ляв е истински феномен за родното книгоиздаване и вече има над 50 000 продадени екземпляра само 9 месеца след излизането си.

"Историята" разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната сцена на "Камп Ноу" и в нея единственият български футболист, носител на „Златна топка“, най-после допуска публиката близо до себе си.

Датите и местата на провеждане на срещите с Христо Стоичков:

20 юли, 18 ч. – Панагюрище, открита площ пред зала "Арена Асарел", вход: свободен;
22 юли, 18 ч. – Стара Загора, площадът пред общината, вход: свободен;
23 юли, 19 ч. – Петрич, хотел "България", вход: свободен;
25 юли, 18 ч. – Каварна, стадион "Калиакра", вход: свободен;
26 юли, 20 ч. – Плевен, ресторант Life, вход: с куверти
28 юли, 18 ч. – Русе, зала "Монбат Арена", вход: 25 лв. с включена в цената на билета книга подарък.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter