VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

България получи отлична оценка от УЕФА за организацията на ЕВРО 2019

Футбол

УЕФА и лично генералният секретар Теодор Теодоридис оцениха като отлична организацията на европейското първенство за девойки до 17 г., на което България бе домакин през месец май т.г.Мачовете се проведоха в Каварна, Добрич и Албена.


В специално писмо, изпратено лично до президента на БФС Борислав Михайлов, европейската футболна централа изказва благодарността си за всеотдайната работа и топло отношение от страна на екипа, направил възможно провеждането на най-мащабния футболен форум за годината у нас.

„Уважаеми г-н Михайлов,

От името на президента на УЕФА, на официалните представители и на служителите на централата, които посетиха финалния турнир за девойки до 17 г. в България, бих искал да Ви благодаря за отличната организация. Домакините трябваше да се справят с големи предизвикателства в месеците преди надпреварата, но неуморната работа и отдаденост на членовете на местния организационен комитет, топлото им отношение към представителите на УЕФА, към отборите-участници и към всички гости, направиха възможно успешното провеждане на турнира.

Бихме искали да подчертаем изключителната работа на турнирния директор Ивета Стоянова и на заместник турнирния директор Андрей Петров и да им благодарим за усилията. За екипа на УЕФА бе изключително удоволствие да си сътрудничи с тях.

Също така бихме искали да поздравим българския национален отбор за девойки до 17 г. с първото му участие на финали на подобен форум. Спортните резултати не отразяват изключително високия отборен дух, показан от момичетата и щаба Ви.

Вярваме, че организацията на този финален турнир ще помогне за бъдещето развитие и популяризиране на женския футбол във вашата страна и се надяваме, че този форум е спомогнал за личното развитие на вашите кадри, за подобряването на спортната инфраструктура и за повишаване на интереса към футбола в България като цяло. Още веднъж искаме да изкажем нашата дълбока благодарност за организацията на този паметен турнир.

Искрено Ваш, Теодор Теодоридис“.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции






Ако сте изгубили парола?

Hit Counter