VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

На 25 юли по случай 25 години от световното в САЩ Христо Стоичков ще представи книгата си в Каварна

Футбол

След еуфория в Лондон и Чикаго дойде време „Историята“ на Христо Стоичков отново да се завърне на родна земя. Кавалерът на „Златната топка“ ще представи в пет града своята биография, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“.


Турнето започва на 20 юли в „Арена Асарел“ в Панагюрище. Два дни по-късно „Историята“ ще гостува на Стара Загора. Именно под Аязмото и при огромен интерес Стоичков вече организира голям мач с участието на легенди на България и Барселона преди почти две години. На 23 юли Камата ще раздава автографи върху книгата си в Петрич, за да прекоси цяла България и на 25-и да стигне до Каварна.

Турнето на Стоичков ще завърши на 28 юли в „Арена Монбат“ в Русе. Това е единственият град, където влизането ще е с билети. Но в цената от 25 лева е включена и книгата. Миналата година „Историята“ имаше страхотен успех с премиерите си в София, Ямбол, Пловдив, Бургас и Варна. И сега още градове молят Стоичков направи подобно шоу за българските фенове.

Заради краткия му отпуск от телевизионния тв гигант „Унивижън“ най-много още един град може да влезе в лятната програма. Но кавалерът на „Златната топка“ гарантира за своите фенове и коледни изненади, които тепърва ще бъдат обявени. „Аз искам всеки човек, който има моята „История“, да получи лично от мен и автограф – казва най-големият български футболист при всички представяния. - Затова няма да спра, докато не изпълня това желание.“

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter