VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Каварна- домакин на Европейското първенство на УЕФА за девойки през май

Футбол

Проведе се една от финалните проверки на стадион „Калиакра“ в Каварна от представители на УЕФА и Български футболен съюз.


Огледът е част от финалните процедури за Европейското първенство на УЕФА за девойки до 17 години, което ще се проведе през месец май и за което стадион „Калиакра“ се подготвя за домакин.
„Всички препоръки, които бяха поставени от УЕФА са почти изпълнени, за което сме много благодарни на Община Каварна. Остават някои довършителни неща, но можем да кажем, че състоянието на съоръжението е много добро.“, заяви Ивета Банкова- директор на турнира. Тя също сподели, че е впечатлена както и нейните колеги от постигнатите резултати за месец и половина.
До началото на първенството на стадион „Калиакра“ предстои монтиране на още 1000 седалки и футболни врати, дарени от БФС.
За провеждане на шестото издание на Европейското първенство за девойки до 17 години от 5 до 17 май са предвидени стадионите в Каварна, Добрич, Балчик и к. к. Албена
След теглене на жребия на 5-ти април ще бъде обявена програмата за мачовете, които ще се проведат в Каварна и останалите градове. Осемте отбора класирали се за първенството са от България, Англия, Холандия, Испания, Германия, Португалия, Дания, Австрия.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter