VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗХВЪРЛИХА ОТ СЪДИЙСТВОТО СЪДИЯТА НА МАЧА МОНТАНА - ДОБРУДЖА 1919 (1-2), ТОЙ СЕ СКРИ ОТ ДАРИК РАДИО

Футбол

Станислав Ставров беше изхвърлен от българското футболно съдийство, пише PlovdivDerby. На последното си заседание Съдийската комисия към БФС е разгледала запис на отсъжданията на Ставров по време на мача между Монтана и Добруджа, спечелен от тима на Емил Велев с 2:1. В ефира на предаването Гонг по Дарик радио Томислав Русев заяви, че екипът е търсил Ставров за коментар, но той не е вдигнал, а по-късно си изключил телефона. 


Ръководството на Монтана прати във футболната централа диск със запис на спорните положения в срещата. От видяното хората от СК са стигнали до извод, че арбитърът не е отсъдил три явни дузпи в полза на домакините, заради което го вади от нарядите до края на сезона.
Според запознати, кариерата на Ставров няма да бъде възобновена през лятото. Очаква се великотърновецът да бъде деноминиран и за следващата кампания.

"Ще позираме огромна жалба във футболния съюз срещу съдийството на Ставров. Според нас то е преднамерено и тенденциозно. Приготвили сме записи. Дано футболният съюз да вземе мерки другите след нас да не страдат. Ние с Арда вече се опарихме от това "безпристрастно съдийство". Нещата се навързват полека-полека", коментира кметът на Монтана Златко Живков пред "Тема Спорт" веднага след сензационната загуба на неговия тим у дома от Добруджа 1919.

"Опитах да разубедя Спасов, но той беше непреклонен и афектиран от загубата. Той прецени, че така е по-добре за него. Никой не е мислил, че ще попаднем в такава ситуация, но ето, че тя е факт. Михаил Мадански остава на поста си спортен директор. Продължаваме да се борим, но е ясно, че ще стане още по-тежко", добави кметът.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter