VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЮНОША НА ДОБРУДЖА 1919 С ПОВИКВАТЕЛНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ

Футбол

Селекционерът на юношеския национален отбор на България до 17 години Любомир Божанков обяви разширената група от футболисти за участието в предстоящия приятелски турнир „Кубок Развития“, който ще се проведе от 19 до 29 януари в Минск, Беларус.


Сред избраниците на треньора е 15-годишният възпитаник на детско-юношеската школа на Добруджа 1919 Иван Ангелов. Той е роден през 2003 година и е част от състава на добричкия клуб с треньор Митко Василев. Голяма заслуга за израстванато му като състезател има и треньорът на вратарите в клуба Николай Радомиров. Това не е първа повиквателна за талантливия футболист. През есента на 2018 година той изигра два мача за националния отбор. Младите „лъвчета“ са един от 12-те отбора, които получиха покана за надпреварата, и ще премерят сили с връстниците си от Словакия, Украйна и Литва в предварителна група „C“.
Ето и избраниците на Любомир Божанков: Радостин Георгиев (Берое), Иван Ангелов (Добруджа 1919), Анастас Пемперски (Лудогорец), Тодор Петров (Лудогорец), Стефан Статев (Лудогорец), Алекс Маринов (Лудогорец), Иван-Йоанис Атанатос (Славия), Мартин Сораков (Славия), Кристиян Стоянов (Славия), Николай Калинов (Левски, София), Александър Бучков (ЦСКА-София), Марк-Емилио Папазов (ЦСКА-София), Лазар Боянов (Колеж „БрукХаус“), Димо Кръстев (Нефтохимик), Пламен Цончев (Сините камъни), Валентин Николов (Локомотив, София), Георги Мавродиев (Локомотив, Пловдив), Антон Бакалов (Национал), Георги Пенелов (Национал), Мартин Христов (Ботев, Пловдив).
Първият двубой на България U17 е на 20 януари от 10.45 ч. срещу Украйна. Два дни по-късно от 9.00 ч. срещаме Литва, а на 24 януари от 11.05 ч. се изправяме срещу Словакия. Победителите във всяка от трите предварителни групи плюс най-добрият подгласник ще се класират за полуфиналите, а останалите ще играят баражи за разпределение на местата между 5-о и 8-мо и между 9-о и 12-о.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter