VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОКАЛА ИЗВЕДЕ ДОБРУДЖА 1919 ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА

Футбол

Новият старши треньор на Добруджа Емил Велев проведе днес първата си тренировка с отбора. В характерното си добро настроение Кокала не спираше да се шегува с всички, като заяви, че ще се опита да придаде това настроение и самочувствие на отбора.


Първият разговор с играчите  беше в напълно сериозен тон, като Велев обърна внимание на футболистите предимно към отношението им към работата, концентрацията, психологическата им обремененост пред гола и липсата на точков актив.
„След като съм дошъл в Добрич, значи съм се разбрал с ръководството и нямам никакви притеснения”, успокои Велев привържениците, които се опасяват да не се повтори ситуацията с Диян Дончев.


„Добрич е футболен град и заслужава отбор на по-високо ниво. Виждам и настроението на всички около клуба – искат Добруджа да остане в професионалния футбол. На първо време ни трябват няколко добри резултата, които да ни дадат спокойствие. Отборът има гръбнак и доколкото следих изявите, в първите си мачове играеше доста добре, но не постигаше резултати. Мисля, че това може да се оправи със сериозна работа и пълна концентрация от страна на футболистите. Головете са много важни във футбола, защото те носят точките, така че ще работим в тази насока”, сподели Велев.
Помощник-треньор на Емил Велев ще бъде Радослав Георгиев. Футболната му кариера преминава през отборите на Олимпик Галата, Сторгозия (Плевен) и Спортист (Своге).  Треньорската си кариера започва през в школата на „Левски - Раковски“. От 2002 г. работи в школата на „Славия“, от 2012 г. подготвя деца и младежи в школата на Локомотив (София). В щаба на Велев ще бъде и треньорът на вратарите Николай Радомиров. ИА "ДОБРУДЖА"

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter