VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕМИЛ ВЕЛЕВ - КОКАЛА Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА 1919

Футбол

Емил Велев ще бъде новият старши треньор на Добруджа 1919, съобщи радио Добруджа. Още вчера в своя профил Свилен Симеонов обяви името на новия треньор, на официалната страница на клуба липсва информация. Известният с прозвището Кокала специалист се очаква днес на стадион „Дружба” и ще води тренировката на тима. Преговорите с него е водил лично председателят на УС на Добруджа Николай Милков, като по думите му – двамата са стигнали до съгласие сравнително лесно.


Емил Велев е роден на 5 февруари 1962 година в София. Трикратен шампион с Левски, два пъти е носител на Купата. Любопитно е, че той е последният треньор, ставал шампион с Левски.
Независимо от тежката ситуация, в която се намира Добруджа, Велев е доказал, че може да спасява тимове, изпаднали в криза. Само преди два сезона той спаси тима на Оборище (Панагюрище). На 17 октомври 2016 г. бе назначен за треньор на тима с цел да спаси отбора от изпадане и с договор до края на сезона. Оборище завърши на 11-о място и Велев напусна след изтичането на договора му.
Като треньор е работил още в Славия, Локомотив (София), Локомотив (Пловдив), Монтана, Хасково.
Известен е с отличното си чувство за хумор, но и с твърдия характер, който му носи прозвището Кокала.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter