VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СКАНДАЛ В ЧЕТВЪРТА ЛИГА, ИСКАТ ИЗВАЖДАНЕТО НА РЕФЕР ОТ ФУТБОЛА

Футбол

Футболен клуб Добруджански спортист иска изваждането от футбола на съдията Калин Киров. По време на гостуването на Лозенец в двубой от А ОФГ - зона Запад, реферът сътворил невиждан гаф и сериозно ощетил гостуващия отбор, съобщава играещият президент Камен Станчев.


„В 35 мин. двама защитници на Лозенец се сблъскаха и Веселин Живков необезпокоявано прати топката в мрежата. Дори защитниците спореха помежду си за ситуацията, но изненадващо Калин Киров отмени попадението. В последвалите разправии и оспорвания на съдийското решение от Добруджански спортист реферът  е изгони директно с червен картон Георги Стоянов. До края на полувремето подари и дузпа за Лозенец. Двубоят бе изключително коректен и преминаваше през духа на феърплея между двата тима, за да не се стигне до по-сериозни ексцесии. Още в началото на второто полувреме се контузиха петима футболисти, включително и вратарят Димитър Красимиров и двубоят бе прекратен в 50 мин.“, заяви Станчев.
Той лично е спрял своите футболисти да се разправят със съдията на полувремето и след мача. След нечуваното ощетяване Добруджански спортист ще иска изваждането от футбола на Калин Киров на дълъг период. За действията му ще бъде подадена официална жалба в БФС-Варна. 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter