VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НИКОЛА ПОПОВ ЩЕ РЪКОВОДИ ПИРИН - ДОБРУДЖА 1919

Футбол
бащата на Никола Попов е един от големите шефове във футболната централа в момента. Антон Попов дълго време беше директор на направление Първенства и турнири, а след Конгреса беше повишен в зам. изпълнителен директор.

Именно Антон Попов минава за един от най-доверените хора на Борислав Михайлов и нееднократно Попов-младши бе лансиран по тази линия.

Прочети още на: https://www.gol.bg/a-grupa/2016-12-20/shurobadzhanashtina-sinat-na-shef-v-bfs-be-izbran-za-refer-1-v-balgariya
 

Известни са вече съдийските бригади за мачовете от първия кръг на Втора професионална футболна лига. Главен съдия на срещата Пирин - Добруджа 1919 ще бъде Никола Попов.


Арбитърът бе избран за №1 у нас през сезон 2016. Той е син на Антон Попов - зам.-изпълнителен директор на Българския футболен съюз. "Център спорт" припомня, че двубоят е на 30 юли от 18 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Екстра. Помощници на Попов ще бъда Веселин Мишев и Петър Джугански. Георги Гинчев ще бъде главен съдия на мача Локо 1929 Сф - Черноморец Бч.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter