VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦСКА БОЯДИСВА ЧЕРВЕНИ ЯЙЦА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК В АЛБЕНА

Футбол

Целият футболен отбор, начело с треньорски щаб и футболисти, се включи в боадисването на яйца в петзвездния хотел "Фламинго Гранд хотел и Спа" в Албена. "Армейците" са на подготовка тази седмица в курортния комплекс за утрешния важен мач в Разград с Лудогорец. Тимът колективно спази традицията, като на Велики четвъртък се включи в боядисването на яйца.


Инициативата премина при чудесна организация от страна на домакините от хотела. Всички от отбора топнаха яйцата в червения цвят.
Заниманието беше най-забавно за чужденците, които се изненадаха от хубавата традиция за боядисването на яйца и биенето с тях на Великден и се включиха в украсяването с интерес. Яйце боядиса и голмайсторът на Първа лига Фернандо Каранга. Десетки гости на хотела присъстваха на боядисването, направиха си снимки за спомен и получиха автографи и календари. От своя страна отборът благодари за чудесно домакинство и изрази надежда Албена да продължи да носи късмет на тима за всеки важен мач. Припомняме Ви, че при предишните подготовки в Албена "червените" винаги постигаха целта си.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter