VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАПРЕЖЕНИЕ В ИНТЕРНЕТ МРЕЖАТА ЗАРАДИ ФУТБОЛА В ДОБРИЧ

Футбол

Истински екшън се разиграва в интернет мрежата през последните дни. В открит словесен спор един срещу друг влязоха футболния бос на Добруджа 1919 Николай Милков и зам.-председателят на ПК Спорт и младежки дейности към Общинския съвет Георги Друмев, който в близкото минало бе професионален колоездач. Милков обвини Друмев, че работи срещу футбола в Добрич, а от своя страна Друмев заяви: "С общински пари футбол не се прави. За пореден път някой приказва празни приказки без да му върви математиката и без да е осигурил спонсори и финансиране за футболния клуб".


В проследните часове двамата отново се нападнаха помежду си, като използваха своите профили в социалната мрежа фейсбук.

ГЕОРГИ ДРУМЕВ:

Г-н Nikolay Milkov, отново приказвате само празни приказки пред добричката общественост без да изложите ясна концепция за развитието на футбола в период за повече от една година. Да поясним- величия във футбола като С.Тодоров, С.Петров, М.Петков не успяха да направят нищо съществено за футбола в дългосрочен план, а точно Вие, който до вчера поливахте стадионите в К.К Албена, днес изведнъж започнахте да разбирате много от футбол и общински дейности. След като толкова много се интересувате от моите действия в комисията по спорт и младежки дейности, да Ви припомня на Вас и цялата добричка общественост- аз като заместник председател на комисията по спорт и младежки дейности отправих предложение точката от 0,80 ст. Да се повиши на 1,20 лв. Председателят на тази комисия Г-н Младен Матеев гласува против, а голяма част от общинските съветници в комисията гласуваха въздържали се и не се прие предложението ми. Тоест пари трябва да има само за мъжкия отбор на ФК ,,Добруджа’’, а за всички останали спортове, включително и ДЮШ на ФК ,,Добруджа‘’- не. Съжалявам много, но като спортен деятел и като човек, който обича спорта мисля за всички спортове, а не като Вас само за футбола. И какво обяснение имате Вие за ДЮШ на ФК ,,Добруджа’’, като всички турнири, транспортни разходи и такси за всяко едно трениращо дете се плащат от родителите? Включително си намират и спонсори за екипировката на децата. Тоест родителите почти издържат детско-юношеската школа. Излиза че принос за развитието на между 220 и 240 трениращи деца имат само родителите и треньори. Треньори, за които да подчертаем работят в лоши условия и срещу ниско заплащане. Можем само да им благодарим, че въпреки тежките условия, без светлина в тунела работят сърцато. Каня Ви на открит дебат в Радио Добруджа, но този път се подгответе с документи- колко и какви са задълженията на клуба. По предишната година не бяха отчетени близо 55хил. лв, продължавам да задавам въпросът- в кой джоб влязоха тези пари?! Колко спонсора намерихте и каква е събраната сума до момента от тях? Каква е Вашата концепция за стабилизиране на отбора в дългосрочен план? До сега приказвахте празни приказки пред комисията за спорт и младежки дейности, време е за факти! И сперте да заблуждавате феновете на Добруджа- футбол се прави с много пари, а не с празни надежди!

НИКОЛАЙ МИЛКОВ: 

Уважаеми г-н Друмев,

Благодаря Ви, че приехте поканата за открит дебат. В тази връзка, Ви предлагам това да се случи в седмицата след Великден, за да не Ви развалям празниците с грозните истини, които ще се чуят за Вашите действия и дейности, както като общински съветник, така и като личност.

Този дебат ще се случи, поради факта че аз слязох на Вашето ниво (защото мога да си го позволя), а не че Вие сте се качили на моето. Аз може да съм поливал стадионите в кк Албена, които между другото от своето построяване са с поливна система, но поне съм се научил как да си пиша правилно длъжностите, които съм заемал, "г-н Зам. преЦедател" - виждам, че вече го поправихте - "председател" в поста си от вчера.

Използвам случая да Ви поздравя с професионалния Ви празник 1-ви април "Ден на ЛЪЖАТА" (по принцип известен като "Ден на Шегата").

Изявленията им пред радио Добруджа

Георги Друмев - ТУК

Николай Милков  - ТУК

 

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter