VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

17-ГОДИШНО МОМЧЕ СМЕНИ ДЕТСКИЯ ДОМ В ДОБРИЧ С ... ФУТБОЛНИЯ ОТБОР НА ЦСКА

Футбол

Момче, израснало без родителска грижа и подкрепа, получи шанс за реализация чрез футбола. 17-годишният Исмет смени Дома за настаняване в Добрич... с школата на ЦСКА 1948, а неговата история бе разказана от bTV.


Това е Исмет Гюрсел Кемал. На 17 години, от село Ломница. Момче, което израства без майчина ласка. "Бях на 6 години. Обаче баща ми поради някакви причини постоянно се напиваше, а пък мама нямаше как да издържи просто. И тя си тръгна, отиде си.", споделя тийнейджърът.
Когато е на 12, негов преподавател го записва в спортното училище в Добрич. След това попада в отбора на "Добруджа". Но там Исмет е подлаган на системни унижения… "Имаше моменти… те са с бутонки, а аз отивам с някакви маратонки по-скъсани, които не са маркови. И те ми викат "Виж си маратонките. Какви са тези маратонки? Нямаш ли бутонки? Купи си!", казва Исмет. Трудът му е възнаграден. От седмица тийнейджърът е част от отбора на старшата възраст на ЦСКА 1948. Днес Исмет е щастлив. Има приятели и хора, които не се оглеждат в скъсаните му бутонки, а го подкрепят. Ежедневно.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter