VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИТАЛИАНСКИЯТ ГРАНД ИНТЕР ПРАВИ КАМП В БЪЛГАРИЯ

Футбол

Техническият директор на Inter Academy Марко Монти, който миналата седмица бе на специална визита в България, официално обяви предстоящия първи камп на „нерадзурите“ у нас – от 10 до 15 юли в гр. Бяла, обл. Варна.


На пресконференция в столичния хотел “Downtown”, в присъствието на един от главните треньори в академията на италианския гранд – Андреа Рати, партньорите си от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и кмета на Община Бяла Анастас Трендафилов, юношата на 18-кратния шампион на Италия приветства страната ни като домакин на детския футболен лагер.

Монти не скри задоволството си от предстоящата съвместна работа с неправителствената организация, като не скри, че очакванията му са Inter Academy да се установи трайно в България. Бившият защитник на Интер, Лацио и Аталанта изрази надежди, че предстоящото това лято събитие на морето не само ще даде възможност на децата да подобрят чисто техническите и тактическите си умения, но и ще им помогне да израснат като личности. 

Припомняме, че първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли - от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за събитието можете да откриете на официалния сайт на събитието -  http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата -  https://www.facebook.com/intercampbulgaria


Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter