VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛБЕНА ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ПЪРВИЯ КВАЛИФИКАЦИОНЕН КРЪГ ПО ФУТБОЛ ПРИ ДЕВОЙКИТЕ ДО 19 Г.

Футбол

Ваканционно селище Албена ще бъде домакин на Първия квалификационен кръг за класиране на ЕВРО 2019 за девойки до 19 години. Това стана ясно след изтегления жребий за определяне на групите в централата на УЕФА в Нион, Швейцария.


Нашите момичета попаднаха в група "11" заедно с отборите на Италия, Португалия и Румъния, а двубоите ще се проведат в периода от 1-ви до 7-ми октомври 2018 г. в Албена.

За поредна година УЕФА гласува доверие на страната ни да домакинства на мачове от Първия квалификационен кръг благодарение на отличната организация от страна на БФС, условията за подготовка и професионално подготвените терени от домакините в Албена. Турнирът ще послужи и като генерална репетиция преди Европейското първенство за девойки до 17 години, на което България ще бъде домакин. Повече подробности за жребия на ЕВРО 2019 в България може да прочетете тук: http://bfunion.bg/news/8575

Първите два отбора от всяка група и двата най-добре класирани трети тима ще продължат участието си в Елитния квалификационен кръг, в който са поставени Испания и Франция. Седем тима от Елитния кръг ще се присъединят към домакина на Европейското първенство – Шотландия. Финалите за девойки до 19 г. ще се проведат през месец юли 2019 година.

За първи път в квалификациите ще участват рекордните 51 отбора, като Лихтенщайн ще дебютира на европейската сцена в надпреварата при девойките.

Poli

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

IzidaNDT

ReklamaYupi

Random Image

Добруджа - Улим Алексия (Молдова) 25-32
Разгледай албум

delta3


Виц

 

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter