VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЕЗПАРИЧИЕ В ДОБРУДЖА! ЛИДЕРЪТ НА СЕВЕРОИЗТОК СПРЯ ТРЕНИРОВКИ

Футбол

Вместо да се фокусира изцяло върху представянето си в шампионата на Североизточната Трета лига и поставенета заветна цел - бленувано завръщане в професионалния футбол, лидерът Добруджа спря тренировки.


Sportal.bg научи, че “жълто-зелените” вече втори ден бойкотират заниманията, тъй като за сетен път обещанията да им се изплатят всички дължими суми не са били изпълнени. В момента на “Дружба” имат да получават по една заплата и 7-8 премии.
Това не е първият случай през този сезон, в който в Добрич имат финансови проблеми, но поне до момента, най-вече заради старши треньора Диян Божилов, не се стигаше до крайни мерки. Този път обаче търпението на играчите се е изчерпало и те са изпълнили заканата си.
Не е тайна, че някогашният участник в “А” група, който през 90-те бе истински кошмар за Левски и ЦСКА на домашна сцена, бе в недостиг на средства до края на годината в размер на 145 хил. лева. Това принуди членовете на УС да дадат заем на клуба, за да се избегне финансовият колапс. Не е ясно обаче какво ще се случи сега с тима на Добруджа.
Припомняме, че по-рано тази година президент на “жълто-зелените” стана юношата на клуба Милен Петков. Участникът на Мондиал'98 във Франция и Евро 2004 в Португалия бе приет с огромни очаквания и надежди от местните фенове, които мечтаят да видят любимците си отново сред професионалистите. Sportal.bg

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter