VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФРАКТУРА ПРАТИ БАНКОВ В ОПЕРАЦИОННАТА

Футбол

Вратарят на полския Рух (Хожув) Николай Банков бе успешно опериран вчера, след като се оказа, че е с фрактура на палеца на десния крак.


Юношата на Добруджа е получил неприятната травма преди седмица - при загубата с 1:2 като гост на МКС Пушча, след като е бил изритан лошо от противников играч, съобщава Спортал.
Въпреки болките, стигналият до националния отбор на България в началото на тази година страж взе участие в дербито с ГКС Катовице през уикенда, спечелено от гостите от Хожув с 2:1. Българинът е изкарал двубоя на обезболяващи инжекции, но болките след срещата са го принудили да се подложи на хирургическа интервенция.
От утре Николай ще започне физиотерапия, като се предполага, че ще бъде аут от терена между 2 и 4 седмици. Новината за предстоящото отсъствие със сигурност е неприятна за бившия вратар на Миньор (Перник), Хасково и Локомотив (Горна Оряховица), който започна изключително силно престоя си в редиците на 14-кратния шампион на Полша.
След като получи право да бъде картотекиран в местната федерация, Банков застана под рамката на вратата в седмия кръг и до момента е несменяем титуляр в селекцията на Хуан Рамон Роча. 26-годишният българин на няколко пъти бе избиран за “Играч на мача”, а веднъж дори попадна и в Идеалния отбор на кръга.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter