VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИЛЕН ПЕТКОВ СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Милен Петков се завръща в Добруджа - вече като ръководител, с чийто голям опит на най-високо ниво всички жълто-зелени фенове очакват възраждането на добричкия футбол. Управителният съвет на клуба е взел решение за свикване на общо събрание, на което легендарният футболист да бъде избран за председател на УС.


Предстои да бъде насрочена дата. Официално Милен Петков ще встъпи в длъжност след около месец, но вчера е бил в Добрич, за да бъде представен на треньори и футболисти, съобщава Добрич онлайн.

 

Милен Петков е роден на 12 януари 1974 година в Генерал Тошево. Кариерата му започна и приключи с Добруджа. Милен Петков е юноша на отбора от Добрич. Той е с огромен принос за републиканската титла на Добруджа при юношите старша възраст през 1993 година. Играе 67 мача за мъжете на Добруджа и отбелязва 10 гола с жълто-зелената фланелка на ниво А група. През лятото на 1995 година е привлечен в ЦСКА. С АЕК Милен Петков играе в групите на Шампионската лига, като записва равенства срещу грандове като Реал и Рома. За Купата на УЕФА пък с гръцкия си отбор достига до 1/8-финален сбълъсък с Барселона. Милен Петков има 41 мача за България и 1 гол с националната фланелка. Той е участник на световното във Франция през 1998 година и на Евро 2004 в Португалия. През пролетта на 2011 година легендарният футболист се завърна в Добруджа, за да приключи изключително успешната си кариера в родния клуб.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter