VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДИЯН БОЖИЛОВ СЪБРА "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" НА "ДРУЖБА"

Футбол

Футболистите на Добруджа се събераха днес на стадион «Дружба», за да продължат предсезонната си подготовка. На заниманието се явиха 20 играчи. 


Както е известно, те започнаха тренировки на 19 юни под ръководството на Радослав Вардаров с надеждата, че ще играят във Втора професионална лига. Седмица по-късно обаче, когато стана ясно, че Добруджа ще продължи да се състезава в третия ешелон, играчите бяха пуснати в почивка.
Междувременно се проведе общо събрание на клуба, на което бе взето решение тимът да има нов старши треньор – Диян Божилов. Именно Засега се знае, че отбора напускат Тодор Колев, Петър Казаков, Илиян Капитанов, които са се присъединили към отбори от Втора лига, както и Симеон Симеонов, който обяви, че спира с футбола. В треньорския щаб остават Светослав Кръстев и Николай Радомиров, а Красимир Коев ще бъде администратор.

Юношата на клуба Кристиян Петков – Кико, който имаше възможност да продължи кариерата си в чужбина, се завърна в отбора.
Синът на легендарният вратар на Добруджа Недко Недев -
Димитър Илиев, също се завръща на стадион „Дружба”. Групата от четвъртък ще се увеличи с още двама – вратарят Злати Златев, както и Симеон Симеонов, който е преосмислил решението да прекрати кариерата си.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter