VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В АЛБЕНА СЕ ПРОВЕЖДА РЕПУБЛИКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ НА МВР

Футбол

На терените на к.к. "Албена" се провежда републиканското първенство по футбол за служители на МВР, съобщават организаторите от "Спортна асоциация - МВР".
В настоящото издание на ежегодния турнир сили се включиха 16 отбора от цялата страна. Състезанието ще протече в две фази - групова и елиминаторна.


След първата ще бъдат определени осемте тима, които ще участват в борбата за призовите места и кои ще разпределят местата след 9-то.
Първенците от Пловдив ще се опитат за защитят титлата си и да докажат за поредна година, че са най-добрите сред служителите на министерството. В редиците им се състезават много бивши играчи на "Ботев", "Локомотив" и "Марица". Безспорно един от най-титулуваните е бившият капитан на "канарчетата" и национал Недко Миленов.
Миналогодишните финалисти от Враца също участват, като бившите голмайстори на "Ботев" - Враца Георги Иванов и Ивайло Данчев ще водят нападението им.
Силният отбор от София също ще се опита да завоюва купата и златните медали с помощта на звездата си Чавдар Атанасов, обличал фланелките на ЦСКА, "Левски" - София, "Славия" и "Локомотив" - Пловдив.
Първенството се явява и форум за определяне на представителния отбор на МВР за предстоящата му квалификация за европейско полицейско първенство с Дания през есента.
Като официални гости на първенството се очакват главният секретар на МВР и президентът на Европейският полицейски спортен съюз, който е във Варна за провеждащото се Европейско полицейско първенство по волейбол.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter