VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛЕГЕНДАРЕН ФУТБОЛИСТ НА СЪРБИЯ И ИНТЕР ПОХВАЛИ ТЕРЕНИТЕ В АЛБЕНА

Футбол

УЕФА експериментира ново правило на мачовете в родния ни комплекс - отстраняват футболисти от игра за по 8 минути
Легендарният футболист на сръбския национален отбор, Цървена звезда, Лацио и Интер (Милано) в близкото минало Деян Станкович пристигна във ваканционно селище Албена.
38-годишният гост e у нас като наблюдател на УЕФА. Той изгледа победата на юношите на Сърбия с 3-1 над България в турнира на Приятелството от календара на европейската централа, както и присъства на част от тренировките на гостуващите отбори в комплекса Беларус, Сърбия, България и Естония.


Станкович днес разговоря и с Руслан Йорданов – старши мениджър „Спорт“ в Албена, като похвали домакините за отличните условия за настаняване и професионално подготвените футболни терени.
Припомняме Ви, че в Италия с екипа на Лацио той веднъж става шампион на Калчото, два пъти е носител на Суперкупата на Италия, носител на КНК и Суперкупата на Европа. След тези успешни години за неговата кариера идват и двете последователни титли с екипа на Интер и фамозните му голове над вечния градски съперник Милан.
В четвъртък сърбинът ще отпътува, като в доклада си до УЕФА ще опише своите впечатления от престоя си в страната ни.
На мачовете в Албена евроцентралата експериментира новости, които може скоро да въведе във футбола. По подобие на други спортове временно се отстраняват играчи, като наказанието, което рефера им отсъжда е 8 минути да са извън терена. През април и май УЕФА и БФС организират 4 турнира на футболните терени във ваканционното ни селище.
На снимката Деян Станкович в хотел "Фламинго Гранд" в Албена

Сходни връзки

Poli

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

IzidaNDT

ReklamaYupi

Random Image

Портовик-Добруджа
Разгледай албум

delta3


Виц

 

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter