VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  [email protected], +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПАРТИЗАН И ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В ДЕТСКИ ТУРНИР КРАЙ МОРЕТО

Футбол

Сръбските грандове „Партизан“ и „Цървена звезда“ потвърдиха официално участие на детския футболен фестивал "Колония къп", съобщиха организаторите. Той ще се проведе между 10-ти и 21-ви юни в Кранево и Златни пясъци.


Различното от другите детски футболни турнири е че е организиран от сърби. Те също оцениха красотата на нашето Черноморие и организираха турнира за деца 6 възрасти - от 2004-та до 2009-та година.
„Партизан“ ще участва с децата родени през 2007-ма и 2008-ма година, а „Цървена звезда“ с деца родени през 2004,2005 и 2009-та година. Те ще бъдат настанени в хотел "Аqualife" в Кранево. Участие вече потвърдиха и децата на българския шампион „Лудогорец“ и  румънския „Поли“ Яши,  и много отбори от Румъния,Македония, Черна гора,Сърбия и България. Организаторите очакват официално да потвърди участие дори една академия от Япония. Официално лице на турнира е звездата на Саутхямптън и футболист №1 на Сърбия Душан Тадич. Индивидуалните призьори на турнира ще получат негови фланелки с автограф. Проявата получи и подкрепата на легендарния румънски футболист на Цървена звезда и националния отбор Миодраг Белодедич. Той ще бъде и сред официалните гости на турнира в Кранево и Златни пясъци

Сходни връзки

Poli

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

IzidaNDT

ReklamaYupi

delta3


Виц

 

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter