VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

За нас

 

 CenterSport

In the center of the sports life 

„Център спорт” e първата частна информационна агенция за спортни новини в Североизточна България. Медията е създадена на 1 октомври 2009 година и за краткото си време на съществуване се нареди сред водещите интернет страници в България. Сайтът се утвърди като предпочитана медия за получаване на бърза, точна и актуална спортна информация.
Предлагаме на нашите читатели новини, интервюта, коментари, анализи, репортажи, видео и богати авторски фото галерии.
Екипът на Център спорт има голям опит в областта на работата в медиите и ежедневно оправдава доверието на водещи треньори и спортисти, които лично предоставят интересна информация за читателите на сайта. Това превърна уеб страницата и като желан партньор от водещи национални спортни медии. С гордост можем да споделим, че виртуалната комуникация ни направи популярни в цял свят и че всеки ден информацията от региона достига до голям брой потребители. Агенцията организира и множество благотворителни и спортни кампании, които намират широк отзвук в обществото.

„Център спорт” търси сътрудничество с всяка институция и организация, свързана със спортния живот в страната и извън нея с цел предоставяне на достоверна, актуална и ясна информация. Имаме пълната готовност и желание да сътрудничим на институциите и участниците в пропагандата за развитието на българския спорт във всичките му разновидности - от масовия до елитния.

 

 
В дух на коректност и толерантност позволяваме на всеки, който иска да използва наша информация или публикации, да направи това свободно, при едно единствено изрично условие - да цитира източника като Информационна агенция "Център спорт". Очакваме медиите в глобалното пространство, блоговете и всички уеб издания да спазват наложилият се в международен мащаб стандарт за коректност при цитиране на информация в уеб сайтове, като да поставят хипервръзка (link) към centersport.org, когато използват наши материали, части от публикации или каквото и да било новинарско съдържание.
Благодаря Ви, че посещавате "Център спорт"!

 

 

 

 

 

 

 

|

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции






Ако сте изгубили парола?

Hit Counter


reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

reklama



Auto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish