VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СИСИ САРАНДЕВА СПЕЧЕЛИ БРОНЗОВ МЕДАЛ НА ДЪРЖАВНОТО ПО ПЛУВАНЕ В СОФИЯ

Водни спортове

Станислава Сарандева спечели бронзов медал на държавното лично отборно първенство по плуване при състезателите до 15-17-годишна възраст.

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ДОБРУДЖА ПЛУВАТ С КЛАСА! ДАНИЕЛ И БРАМ СА НА СТЪЛБИЧКАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

Водни спортове

Състезателите на Добруджа вече плуват с класа и намират място в тройката на едни от най-престижните и тежки дисциплини на турнирите в страната. Тази оценка дават едни от най-големите специалисти у нас, а последното състезание доказва техните думи. В морската ни столица Варна се проведе държавното първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст. От 20 до 22 юли на басейн Приморски“ бяха разпределени отличията в отделните дисциплини. Участие взеха 317 състезатели от 42 клуба.
Отлично се представи Даниел Илиев от СКПС Добруджа, който завоюва сребърен медал - на  100 м свободен стил и 2 бронзови - на 50 м
свободен стил и на 50 м бруст. Брам-Джуниър Шриър се класира 2-ри на 50 м свободен стил.

ПРЕСТИЖНО ВТОРО МЯСТО ЗА ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРУДЖА В ДЪРЖАВНОТО ЛИЧНО И ОТБОРНО КЛАСИРАНЕ

Водни спортове

В Благоевград, в плувен комплекс „Пирин”, се проведе държавното лично-отборно първенство по плуване за 11–12-годишни момичета и момчета. В него взеха участие 430 плувци от 47 отбора. Състезанието беше изключително силно, а момчетата и момичетата на СКПС „Добруджа” се представиха достойно и заеха престижното второ място в отборното класиране.

2 ЗЛАТНИ, 8 СРЕБЪРНИ И 2 БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА ПЛУВЦИТЕ НИ НА ТУРНИР В РУМЪНИЯ

Водни спортове

Два златни, осем сребърни и два бронзови медала завоюваха плувците на Добруджа от силен международен турнир в Букурещ с участието на 550 състезатели, съобщи за "Център спорт" треньорът им Веселин Нейков.

В КАВАРНА ОТНОВО ЩЕ РЕАЛИЗИРАТ ПРОГРАМАТА "ПЛУВНО ЛЯТО"

Водни спортове

Община Каварна приканва децата и през това лято да се съберат на централния плаж и да се научат да плуват. Програмата "Плувно лято" започва от 4 юни да набира кандидати сред най-малките ученици - от първи до четвърти клас, съобщават от кметската управа. Очаква се в кампанията да се включат 100 деца.

ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРУДЖА ДОСТИГНАХА ДО ПРИЗОВИТЕ МЕСТА НА BLACK SEA CUP

Водни спортове

Във Варна се проведе международен турнир по плуване Black Sea Cup, в който отлично се представиха плувците на СКПС Добруджа. Добричлии се състезаваха наравно с по-големите възрастови групи и достигнаха до призови места. 
В надпреварата взеха участие 330 участници от 35 клуба и четири държави.   

ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРУДЖА ДОСТИГНАХА ДО ОТЛИЧИЯТА НА ТРАДИЦИОННИЯ ТУРНИР "ЗДРАВЕЙ, ЛЯТО!"

Водни спортове

Момчетата и момичетата на СКПС Добруджа, взеха участие на традиционния за град Варна турнир „Здравей, лято!”, който се проведе на 26 -27.05.2018 г., на открития 50-метров плувен басейн „Ю. Русев” в Общинския плувен комплекс „Приморски”. Турнирът бе организиран от КПС „Черно Море“, съвместно с Община Варна и посветен на 1-ви юни -  Денят на детето.

ЗЛАТНАТА РИБКА НА ДОБРУДЖА НЕВЯНА МИТЕВА

Водни спортове

Невяна Митева е родена в Добрич (тогава Толбухин) на 2 май 1970 г. Учи в основно училище "Васил Левски" и в спортно училище "Георги Ст. Раковски".

ПЪЛНА КОШНИЦА С ОТЛИЧИЯ ЗА ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРИЧ В ТУРНИРА "БЯЛА ЛЯСТОВИЦА"

Водни спортове

Над 500 състезатели от цялата страна взеха участие в традиционния турнир "Бяла лястовица", организиран в плувен комплекс "Русалка" в Добрич. Чудесно се представиха възпитаниците на Иван Иванов, Веселин Нейков и Светлин Колев от СКПС "Добруджа", които за пореден път спечелиха куп отличия и наредиха клуба сред най-добрите в страната.

ВНУШИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗЛАТНИТЕ РИБКИ НА НЕЙКОВ НА ТУРНИР В РУМЪНИЯ

Водни спортове

Внушително се представиха златните рибки на Веселин Нейков от спортна база Изида по време на турнира “Prima Vera” в Олимпийски комплекс Изворани в Букурещ.

В АКВАЛАЙФ ДАВАТ ЕДНОСЕДМИЧЕН ЛАГЕР ЗА ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ В "ПЛУВНИ ТАЛАНТИ КРАНЕВО"

Водни спортове

В комплекс Аквалайф ще се проведе турнира "Плувни таланти Кранево", а голямата награда ще бъде едноседмичен тренировъчен лагер за отбора победител. 

СИЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА ПЛУВЦИТЕ ОТ ДОБРИЧ НА ТУРНИРА В БЛАГОЕВГРАД

Водни спортове

24 медала спечелиха плувците на СКПС „Добруджа“ в турнира „Пирин-Благоевград“. Във второто издание на международната проява в югозапазния град се представиха над 500 състезатели от 40 клуба във всички възрастови групи, като 16 от тях бяха от Добрич.

ШАМПИОНСКО ПЛУВАНЕ ЗА САРАНДЕВА Я ИЗВЕДЕ ДО ЗЛАТОТО НА 50 М СВОБОДЕН СТИЛ

Водни спортове

Станислава Сарандева завоюва златен медал на държавното лично-отборно първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст, което се проведе в национална спортна база „Спорт палас“ край Варна. Състезателката на Добруджа оглави класирането на 50 метра свободен стил.

СТРАХОТЕН УСПЕХ ЗА ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРИЧ! ВТОРИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ОБЩО 44 КЛУБА!

Водни спортове

СКПС "Добруджа" зае престижното второ място в комплексното класиране на държавното първенство за "Весел Делфин", което се проведе през изминалия уикенд на закрит 25-метров басейн към НСБ "Спортпалас" в град Варна. 

ЩАФЕТАТА НА ДОБРУДЖА Е ПЪРВЕНЕЦ НА ДЪРЖАВНОТО В МОРСКАТА НИ СТОЛИЦА

Водни спортове

Във Варна, на 25-метров басейн, се провежда държавното първенство по плуване "Весел делфин". Спортният клуб по плувни спортове Добруджа има шампиони в кроуловата щафета с време 2.03.23 м. Златните медали за добричкия клуб донесоха Радослав Тихомиров, Радо Нейков, Витомир Новачев и Богдан Попов, които изпревариха Акулите и Черно море. В дисциплината се включиха 23 отбора, а това прави успехът на нашия клуб още по-сладък. При момичетата Добруджа зае четвърто мястослед Черно море, Локомотив и Астери. Тази позиция също е голям успех за Мая Донева, Гергана Василева, Левена Аврамова и Преслава Йорданова, тъй като участваха 26 щафети. 

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ С ОТЛИЧИЯ ЗА ДОБРУДЖА ОТ ПЛУВНИЯ ТУРНИР "ЗАМОРАТА"

Водни спортове

Даниел Илиев спечели златен медал на 50 метра бруст в 19-ото издание на на международния турнир по плуване "Стефан Попов – Замората", организиран от клуб Левски в плувен комплекс „Спартак“ в София.

ДОБРУДЖА ИЗПРЕВАРИ 18 КЛУБА И ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е НОСИТЕЛ НА ТРОФЕЯ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"

Водни спортове

Спортният клуб по плувни спортове Добруджа (Добрич) оглави комплексното класиране на четвъртото издание на турнира „Златна Добруджа“, който се проведе от петък до днес в плувен комплекс „Русалка“. В състезанието се включиха 453 момичета и момчета от 19 клуба от София, Варна, Добрич, Бургас, Русе, Силистра, Стара Загора и Велико Търново. Домакините за първи път високо вдигат големия и престижен трофей.

450 ДЕЦА УЧАСТВАТ В ТУРНИРА "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"

Водни спортове

В плувен комплекс "Русалка" в Добрич днес бе открит традиционния турнир "Златна Добруджа". Участват 450 деца от 19 клуба. Момичета и момчета от 9 набора определят призьорите в 5 възрастови групи. Специален гост е олимпийската ни шампионка Таня Богомилова, която е ген. секретар на федерацията.

КУПА "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА" ОТНОВО ЩЕ СЪБЕРЕ ТАЛАНТЛИВИ ПЛУВЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

Водни спортове

Традиционният турнир по плуване "Златна Добруджа 2017", който се провежда в плувен комплекс "Русалка" в Добрич, ще се проведе от 20 до 22 октомври. Организатори на проявата са община Добрич, СКПС Добруджа и ПК Русалка. Състезанието ще се проведе в шест възрастови групи по правилата, утвърдени от федерацията по плувни спортове. Отборният първенец ще получи красива купа, а индивидуалните призьори ще бъдат удостоени с медали.

ПЛУВЦИТЕ НА ВЕСЕЛИН НЕЙКОВ ИЗПРАТИХА ЛЯTOTO С 9 МЕДАЛА НА ТУРНИР ВЪВ ВАРНА

Водни спортове

С 2 златни, 6 сребърни и един бронзов медал от 13 старта приключихме участието си в плувния турнир "Сбогом лято" на 16 септември във Варна, съобщи за ИА „Център спорт“ треньорът по плуване Веселин Нейков.


izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter


borchvor_advert


 

CenterSportfan

 

EfBet

reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

BanerEmag

reklamario

Auto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish

rusalka

 

mail

Информация, снимки и запитване за реклама очакваме на centersport@abv.bg

rio2