VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МОМИЧЕТАТА НА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА БЛЕСТЯТ С ОРИГИНАЛНИ КОМПОЗИЦИИ И ЕЛЕГАНТНОСТ НА ТУРНИРА "ЗИМНИ ПРИНЦЕСИ"

Художествена гимнастика

Във Велико Търново се проведе четвъртия турнир по художествена гимнастика „Зимни принцеси”, който е предназначен за деца до 12-годишна възраст, съобщи треньорката на клуб „Албена“ Елена Георгиева.

ДОБРИЧ ЗАПОЧНА ДА ЖЪНЕ ГОЛЕМИ УСПЕХИ В ГИМНАСТРАДАТА

Художествена гимнастика

Добрич започна да покорява върховете в един нов за България спорт, който в началото на декември се проведе четвъртото държавно първенство. Това е гимнастрада, която е част от Българската федерация по художествена гимнастика. Шампионатът се проведе в столичната зала „София“ и събра близо 1500 гимнастички.

БУХАЛКИТЕ ДОНЕСОХА СРЕБРО НА РАЛИЦА КИЧУКОВА В ПАНАГЮРИЩЕ

Художествена гимнастика

В зала "Арена Асарел" в Панагюрище се проведе първи международен турнир по художествена гимнастика "Панагюрско съкровище".

РАЛИЦА КИЧУКОВА С БРОНЗ НА ОБРЪЧ

Художествена гимнастика

В спортен комплекс "Камчия" се проведе международен турнир по художествена гимнастика "Морски звезди". Състезателката на СК "Албена" (гр. Добрич) Ралица Кичукова с треньор Елена Георгиева завоюва бронзов медал за съчетание с обръч. А също така четвърто място в многобоя и четвърто място на бухалки.

ГОЛЯМ УСПЕХ НА ДОБРИЧКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ОГЪРЛИЦАТА НА ДЕСИСЛАВА"

Художествена гимнастика

Завърши международният турнир по художествена гимнастика "Огърлицата на Десислава", съобщи треньорката Йовка Ноголова. Състезанието се проведе в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" във Велико Търново и премина при отлична организация. В индивидуалната надпревара и при ансамбъла участваха  гимнастички от България, Япония, Канада, Молдова и др. 

ЧУДЕСНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГАБИ И ЕМИ В ТУРНИРА "АНГЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ"

Художествена гимнастика

В София се проведе първото издание на националния турнир по художествена гимнастика "Ангелите на България".  СК "Албена" (Добрич) с треньор Елена Георгиева се представи с две състезателки в най-малката възраст 2010-2011 г. - Габриела Гаврилова и Ема Паскова. Гимнастички изпълниха съчетание без уред, с което се класираха на трето място и извоюваха бронзови медали.

УСПЕХ НА ДОБРИЧКИТЕ ГРАЦИИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ACADAMIC WINTER CUP

Художествена гимнастика

Завърши международния турнир "Academic Winter CUP" , който се проведе в зала Арена Армеец, София. Над двеста гимнастички от осемнадесет държави  във всички възрастови групи представиха новите си композиции. Състезанието премина при отлична организация и се излъчваше на живо. 

 

 

ЗЛАТНИ И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ ОТ ДОБРИЧ

Художествена гимнастика

В Бургас се проведе шести традиционен републикански турнир "Никулден". Спортен клуб по художествена гимнастика "Албена" (Добрич) се представи в две възрастови категории 2008 и 2007 г. Състезателките се представиха с ансамблови съчетания без уред. Ансамбъл 2007 г. зае първо място, а момичета от 2008 г. се класираха трети. Гимнастичките бяха наградени съответно с златни и бронзови медали.

ЧУДЕСНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА НА ТУРНИРА "МОРСКИ ЗВЕЗДИ"

Художествена гимнастика

Завърши втория национален турнир по художествена гимнастика "Морски звезди" и приз "Меглена Михайлова".

ГОЛЯМ УСПЕХ ЗА ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА НА МЕЖДУНАРОДEН ТУРНИР В ПАРИЖ

Художествена гимнастика

Завърши шестото издание на международния турнир по художествена гимнастика в Париж с участието на отбори от Франция, Турция, Чехия, Полша, Люксембург и др.

РАЛИЦА КИЧУКОВА СЪС ЗЛАТО НА ВЪЖЕ И ТОПКА В БУРГАС

Художествена гимнастика

В град Бургас за 9-и пореден път се проведе международният турнир "Приятели на Бургас". В надпреварата участие взеха 110 състезателки.

ГИМНАСТИЧКИТЕ НА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА СПЕЧЕЛИХА ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ТУРНИРА "ДУНАВСКИ ПРИНЦЕСИ"

Художествена гимнастика

В град Русе се проведе четвърти международен турнир "Дунавски принцеси". В надпреварата взеха участие над 70 деца от два български клуба "Акро" - Русе и "Албена"-Добрич, и два спортни клуба от Букурещ -"Олимпия" и "Про-актив".

МАЛКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ ОТ СК АЛБЕНА СПЕЧЕЛИХА БРОНЗОВИ МЕДАЛИ В БУРГАС

Художествена гимнастика

През почивните дни в Бургас се проведе 10-ти традиционен турнир "Никулден". Участие взеха най-малките гимнастички от цяла България. СК "Албена" участва с 5 състезателки, родени през 2008 година.

НОВ УСПЕХ ЗА ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА

Художествена гимнастика

Добричките гимнастички на спортен клуб по художествена гимнастика "МИК-Гергана" с президент и старши треньор Йовка Няголова постигнаха нов успех в завършилия държавен турнир "Зимни принцеси" във Велико Търново.

МАЛКИТЕ ГРАЦИИ НА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА СЕ ОКИЧИХА СЪС СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ

Художествена гимнастика

Във Велико Търново се проведе държавен турнир "Зимни принцеси". От спортен клуб Албена (Добрич) с треньор Елена Георгиева се представиха най-малките гимнастички: 7-годишните Виктория Тодорова и Виктория Руменова, и 6-годишната Дария Георгиева. Със своето съчетание без уред гимнастичките заеха второ място във своята възрастова група. За призовата си позиция те получиха сребърни медали и грамоти.

НОВ УСПЕХ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА МИК-ГЕРГАНА 90

Художествена гимнастика

Нов успех за Добрич постигнаха гимнастичките от СКХГ „ МИК – ГЕРГАНА 90“ на завършилия международен турнир „Приятели на Бургас“. 130 състезателки от България, Русия, Израел, Ирландия, Корея и др. държави си оспорваха призовите места и отличия в четири възрастови групи – деца, ДМВ, ДСВ и жени с главен съдия трикратната световна шампионка и член на ТК на FIG Мария Гигова. Турнирът премина под егидата на Община Бургас и БФХГ.

 

УСПЕШНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГРАЦИИТЕ НА ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА

Художествена гимнастика

В Бургас се проведе осмото издание на международния турнир по художествена гимнастика "Приятели на Бургас". Грациите от спортен клуб "Албена" с треньор Елена Георгиева успешно се представиха в това състезание.

ЗЛАТНИ ОТЛИЧИЯ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА АЛБЕНА В ТУРНИРА „ЦВЕТЯТА НА БЪЛГАРИЯ”

Художествена гимнастика

В София се проведе XXV издание на турнира по художествена гимнастика ''Цветята на България''. Гимнастичките на СКХГ ''Албена'' (Добрич) участваха с един ансамбъл до 8 години. Цветовете на клуба защитаваха Калина Алексиева, Елена Иванова, Даяна Добрева, Божана Цанева, Христина и Радостина Атанасови.

ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА - МЕДАЛИСТКИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ACADEMIC CUP" И "ЦВЕТЯТА НА БЪЛГАРИЯ"

Художествена гимнастика

Състезателките от СКХЛ МИК Гергана 90“ постигнаха нов успех на завършилия международен турнир по художествена гимнастика Academic CUP“, който се проведе в София. Бронзови отличия в многобоя завоюваха Благовестина Костадинова девойки старша възраст, ученичка от спортно училище Г. С. Раковски“, и Полина Великова девойки младша възраст, ученичка в ОУ Ст. Караджа“.

НОВИ УСПЕХИ ЗА ГРАЦИИТЕ НА "АЛБЕНА" (ДОБРИЧ)

Художествена гимнастика

В Бургас се проведе седмото издание на турнира по художествена гимнастика ,,Приятели на Бургас''. В него взеха участие 200 гимнастички от 36 клуба. Ралица Кичукова от клуб Албена (Добрич) спечели бронзов медал на бухалки, а на обръч зае четвърта позиция при девойките старша възраст. 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

facelikerusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Блондинка отива в туристическа агенция и иска билет до Париж.
- А с коя компания искате да летите? Днес имаме 13 компании за Париж.
- Не искам никакви компании, ще си летя сама!  

Реклама


Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter


EfBet

reklamaGrabo

www.AvtoChastionline24.bg

BanerEmag

reklamario

Auto Translations

  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Romanian
  • Russian
  • Spanish

rusalka

 

mail

Информация, снимки и запитване за реклама очакваме на centersport@abv.bg

rio2