VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ ЩЕ УЧАСТВА В „ДАН КОЛОВ”

Борба

Драгомир Стойчев от клуб Добруджански юнак (Добрич) ще участва в силния международен турнир по борба „Дан Колов”. Надпреварата ще се проведе от петък до неделя в столичната зала „Универсиада”, а супершампионът на България за тази година ще излезе на тепиха в кат. до 96 кг. В момента той е на лагер с националния отбор В комплекс "Диана", съобщи за "Център спорт" личният му треньор Петър Петров.


Заявка за първенството са направили състезатели от близо 30 държави, обявиха организаторите. Двукратният световен шампион в свободния стил Серафим Бързаков отново ще се бори на турнира "Дан Колов" след повече от 4 г. пауза.
37-годишният ветеран е единствен, който три пъти е печелил "Златния пояс". Играещият треньор на "Левски" прекрати кариерата си, но реши отново да се върне на тепиха.
В същото време в помощната зала на "Арена Армеец" се проведе държавното лично първенство по свободна борба за юноши. В надпреварата се включиха 157 участника от 27 клуба по борба. От добруджанци най-силно се представи Димитър Желев в кат. до 55 кг. В конкуренцията на 16 борци той завърши на пето място. За най-техничен състезател бе обявен Мехмед Гази, кат. 66 кг от СК Борба "Юнак-Локомотив", Русе, а за най-резултатен - Валентин Софияди, кат. 84 кг, СК Борба "Армеец-ЦСКА", гр. София.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter