VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ХРИСТИЯН ЙОРДАНОВ Е СИГУРЕН ЗА МОНДИАЛА ПО БОРБА В УНГАРИЯ

Борба

Той ще участва и на европейското първенство в Полша, а Димитър Желев ще има преборване
Националите ни по борба започнаха лагери. Отборът ни в свободния стил при мъжете е на подготовка в Банско, а класиците вече седмица са на Белмекен.


Юношеските национали в класическия стил тренират в Тетевен, начело с Добри Маринов, а отборът ни в свободния стил, воден от Рахмат Сукра, е на лагер в Казанлък.
С тях се подготвят и кадетите за "Евро 2011", а следващото голямо състезание за юношите е световното в Букурещ от 26 юли.
В Долината на розите са двама възпитаници на заслужилия треньор Петър Петров в клуб Добруджански юнак, научи "Център спорт". Единият е Християн Йорданов, който и титуляр в националния тим в кат. до 46 кг. За него наставниците Рахмат Сукра и Мариян Недков са казали, че е сигурен за европейското първенство по борба от 8 до 10 август във Варшава (Полша) и за световния шампионат в Унгария, който също е следващият месец. Тази година Християн е без загуба в състезанията у нас и в чужбина. Другият национал е Димитър Желев, който ще има преборване на следващия лагер в Сливен за титулярното място в кат. до 50 кг.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter