VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРИЧ ПОСРЕЩА КУПАТА ЗА СВЕТОВНОТО ПО ВОЛЕЙБОЛ

Волейбол

На 17 август 2018 г. Добрич ще се включи в „Трофи Тур“, организиран от Международната федерация по волейбол съвместно с Българската федерация по волейбол и съдействието на Община град Добрич.


„Трофи Тур“ е част от съпътстващите прояви на Световното първенство по волейбол за мъже – най-големият форум в нашия спорт, който ще се проведе от 9 до 30 септември 2018 г. в България и Италия. България ще домакинства на няколко етапа на първенството  - от 9 до 18 септември в Русе, от 9 до 23 септември във Варна и от 21 до 23 септември – в София.
В рамките на „Трофи Тур“ Международната федерация по волейбол предоставя уникален шанс да покаже купата на победителя в Световното първенство и да даде възможност на феновете да се докоснат до нея. “Трофи Тур“ ще обхване по-големите български градове, между които и Добрич.
Купата ще бъде изложена на площад Свобода от 18.00 часа. Българската федерация по волейбол ще зарадва феновете със забавления и активности за популяризиране на спорта.
Официален гост на събитието в Добрич ще бъде Любо Ганев, вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter