VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВЕТЕРАНИТЕ НА ДОБРОТИЦА СЕ СЪБИРАТ

Волейбол

Първа обща тренировка ще проведат ветераните на волейболен клуб Добротица. Мъжете и жените на добричкия тим започват подготовката си за националното първенство, на което ще бъдат домакини в началото на юли. Съвместното им занимание е насрочено за този петък (20 май) от 19:15 часа в зала "Добротица".


Припомняме Ви, че шампионатът ще се проведе на 1, 2 и 3 юли, като в него ще вземат участие 8 мъжки и 4 женски отбора. Добричкият клуб ще се представи на финалите със свои състави и в двата пола, но като домакини те няма да участват в предварителните квалификации.
Срещите от турнира ще се провеждат едновременно в две от спортните зали на град Добрич - "Добротица" и "Изида" (бивша зала на УСШ).
Всички състезатели и състезателки ще бъдат настанени в Парк хотел "Изида". Сред участниците се очаква да бъдат и някои от бившите волейболни национали на България от 80-те и 90-те години, носители на медали от олимпийски игри, от световни и европейски първенства.
Официален медиен партньор на това спортно състезание е волейболният сайт BGvolleyball.com. Те ще отразяват резултатите от всички срещи "он-лайн", както и ще осигурят индивидуалните награди, които организаторите и БФВ ще номинират извън купите и медалите за победителите в турнира.
Гост на ВК Добротица по време на турнира ще бъде бившата национална състезателка Цветана Божурина, която ще пристигне в Добрич заедно със съпруга си Сандро Филипини - водещ журналист в най-авторитетния спортен вестник на Апенините "Gazetta dello Sport". Очаква се като гост на финалите да присъства и волейболна легенда Димитър Златанов - единственият българин във волейболна "Зала на славата" и баща на състезаващия се все още в първенството на Италия Христо Златанов.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter