VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВАРНА ТРИУМФИРА В "ИЗИДА ВОЛЕЙ КЪП"

Волейбол

Тимът на Варна триумфира в първото издание на турнира "Изида волей къп" в Добрич. На полуфиналите представителите на морската ни столица отнесоха ветераните на Добротица с 3:0 гейма, а в спора за титлата надделяха със същия резултат и над Троя (Добрич). В малкия финал състезателите на Йонивел се наложиха с 3:0 над Добротица (ветерани).


Припомняме Ви, че отборът Йонивел бе начело след редовния сезон, но бе изненадан на полуфиналите от четвъртия Троя с 1-3 гейма. "Моряците" влязоха във финалната четворка като трети в таблицата, но демонстрираха стабилна игра и заслужено оглавиха крайното класиране.
Президентът на Изида Младен Матеев награди финалистите с красиви кристални купи. Първите четири състава получиха предметни награди, като най-добрите си поделиха и наградния фонд.
Финалните срещи преминаха при голям зрителски интерес и при отлична организация.
"Мачовете в турнира надвишиха моите очаквания. Качеството на игра бе много добро. Вече има интерес от отбори за следващото издание, като до тогава имаме намерение да подобрим Наредбата на турнира", заяви пред репортер на "Център спорт" представителят на организаторите Петър Пенев. Той добави, че в края на април - началото на май, Изида ще организира в Добрич и турнир по волейбол по двойки в зала, който ще бъде по правилата на плажния волейбол. Всеки, който има желание може да се включи. Срещите ще се проведат в един уикенд.

CenterSport.org

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter