VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИРО ГРАДИНАРОВ ТРЕНИРА С НАЦИОНАЛИТЕ ВЪВ ВАРНА

Волейбол

14 волейболни национала стартираха занимания във варненската зала "Конгресна" на ДКС. Както е известно, "трикольорите" ще тренират всеки ден от 9 до 12 и от 16 до 21 ч. Към лагера се присъедини и добричлията Мирослав Градинаров, а останалите ще пристигнат в морската столица, след като приключат ангажиментите си към клубните отбори.


"Все още няма яснота дали Владо Николов ще вземе участие в срещите от Световната лига. Това допълнитено ще се уточни в разговор на Николов със селекционера Радо Стойчев", заяви мениджърът на тима Георги Събчев.

Припомняме, че Николов е измъчван от контузия в рамото, която може да му попречи да бъде пълноценен с националната фланелка. Градев уточни, че на този етап няма официално потвърждение от Куба за контролите, който трябва да се проведат между двата тима в края на този месец.

Българите обаче ще пътуват до Сърбия, където на 13 и 14 май ще премерят сили с "плавите" в две приятелски срещи. След това момчетата на Радо Стойчев се връщат във Варна, за да продължат подготовката си за двубоите от Световната лига. ОЛЕ-БГ

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter