VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 С МАКСИМАЛНА КОНЦЕНТРАЦИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА РЕКОРД


Волейболистите на Добруджа 07, които са лидери във временното класиране на Висшата лига при мъжете, излизат за пета поредна победа. В събота от 17 часа те домакинстват срещу седмия в таблицата Изгрев (Ябланица). Амбицията на добричлии е да подобрят рекорда си от четири последователни чисти победи с 3-0 гейма, като запишат нов класически резултат срещу предстоящия съперник.

„Целта ни е да продължим с доброто представяне и да излезем крайни победители. За нас най-важното е да развиваме играта си и да постигаме успехите си с красив и резултатен волейбол. Съперникът ни се намира във втората половина на таблицата, но въпреки това няма да го подценим. Капитанът Христо Енков и Калоян Канев вече са на линия, след като пълноценно използваха паузата ни в първенството за възстановяване на травмите, които бяха получили. Имам информация за играта на предстоящия противник. За нас този двубой ще бъде генерална репетиция за следващите мачове в групата, които се очертават по-сериозни. Тимът ни е в кондиция и максимално концентриран за съботната среща в зала „Добротица”. Очаквам и нашите фенове да са в залата, да ни подкрепят и да се насладят на играта ни”, заяви за CenterSport.org Георги Петров.

Гостите от Ябланица пристигат в столицата на Добруджа с приповдигнато настроение, тъй като в отминалия шести кръг те записаха първата си победа в първенството, с която изпревариха два отбора в класирането.

Временно класиране

1. Добруджа 07  12 т.

2. Дунав    12

3. Ботев    9

4. Хайстер Волей-ЛТУ 8

5. УНСС     8

6. Инвестбанк Тетевен Волей      4

7. Изгрев   4

8. Миньор  3

9. Септември Про Синема    0

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter