VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАЙ-МАЛКИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ НА ДОБРОТИЦА ЩЕ ИМАТ СПАРИНГ В СУВОРОВО

Волейбол

В края на седмицата най-малките волейболисти на Добротица от група "миниволей" ще гостуват на "Родина" (Суворово), където ще изиграят приятелска среща срещу своите връстници. Това ще е и първата им спортна изява край мрежата, тъй като момчетата се занимават с волейбол едва от есента на миналата година.


Контролен мач ще проведе и отборът на 15-годишните девойки на Добротица, които също ще гостуват на момичетата от община Суворово. И двата състава ще бъдат водени от треньорката си Дияна Нейкова.
В петък своята първа обща тренировка ще проведат отборите-ветерани на клуба за мъже и жени. С това започва и тяхната подготовка за финалния турнир на държавното първенство по волейбол, чийто домакин от 1 до 3 юли ще бъде град Добрич. Осем мъжки и четири женски състава, преодолели републиканските квалификации, ще спорят за титлите при волейболистите-ветерани. Сред участниците се очаква ще бъдат и много бивши национални състезатели и състезателки, носители на медали от олимпийски игри, световни и европейски първенства. От ръководството на ВК Добротица са предприети всички необходими действия по организацията и провеждането на финалния турнир. Гостуващите отбори ще бъдат настанени в парк-хотел "Изида", а волейболните мачове ще се играят едновременно в две зали - "Добротица" и "Изида" (бивша зала на УСШ). Най-важният проблем, който остава да се реши, е този с намирането на достатъчно спомоществователи, но в клуба се надяваме, че представителите на местния бизнес от град Добрич и региона за пореден път ще демонстрират своята съпричастност към спорта.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter