VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОЛЕЙБОЛНИ СВЕТИЛА ЩЕ УЧАСТВАТ В ШАМПИОНАТА ЗА ВЕТЕРАНИ В ДОБРИЧ

Волейбол

Медалисти от олимпийски игри и световни първенства по волейбол ще участват в първенството за ветераните в началото на юли в Добрич, който най-вероятно ще бъде държавен шампионат. Информацията за "Център спорт" съобщи Митко Велев, който е член на УС във ВК Добротица.


Очаква се до дни от федерацията да посочат, че турнира ще бъде с ранга на национално първенство. В надпреварата ще участват имена като Стоян Генчев - сребърен медалист от олимпиадата в Москва през 1980 г., Цветана Божурина - бронзова медалистка от Игрите в Москва през 1980 г., бившият ни капитан на националния ни отбор Митко Тодоров, както и бронзовите медалисти от световното във Франция през 1987 г. Борислав Кьосев и Митко Божилов.
Шампионатът ще се проведе от 1 до 3 юли в залите Добротица и Изида в Добрич. Планирано е във финалите да участват 8 отбора при мъжете над 40-годишна възраст, и 4 дамски състава при жените над 35 г. Домакините от Добротица, които вече няколко години успешно развиват волейболни формации при мъжете и децата, за първи път ще сформират отбор при жените.
Медиен партньор на първенството ще бъде специализираният сайт за волейбол BGvolleyball.com, който ще отразява турнира онлайн и ще осигури  индивидуалните награди.
Крайният срок за заявки за участие ще се приемат до 10 май, като вече са факт и първите отбори, които се включват в турнира. Те са от Кърджали, Русе и Добрич.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter