VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗБИРАМЕ №1 ПРИ МЛАДИТЕ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА

Сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg, който е партньор на информационна агенция CenterSport.org, организира за трети пореден път анкетата за Най-добър млад спортист на България за годината.


Гласуването сред спортните журналисти ще премине през януари, а церемонията по обявяване и награждаване на Златната десетка ще е в последните дни на Голям сечко.
През 2013 г. младите ни спортисти могат да се похвалят с далеч по-добри постижения от елитните ни състезатели при мъжете и жените, така че битката за първото място се очертава да е оспорвана и интересна.
В първите две издания класацията бе печелена все от представители на зимните спортове. Първият приз през 2011 г. отиде у ски-скачача Владимир Зографски, който ще е сред надеждите на България за добро представяне на предстоящата зимна олимпиада в Сочи през февруари. Година по-късно пък №1 стана биатлонистката Ния Димитрова. Дали традицията ще продължи или летните спортове ще вземат реванш, предстои да разберем след месец.
След като през 2012-а бе въведена и награда за Отбор на годината при подрастващите, сега Viasport.bg ще отдаде заслуженото и на най-добрия треньор на млади дарования. Специална изненада ще има за спортния журналист, познал най-много имена от десетката.

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Профисионална гимназия Транспорт и Лека промишленост
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter