VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ИМА НОВ ТРЕНЬОР, РАДОСЛАВ ВАРДАРОВ СМЕНИ ИВАН АТАНАСОВ

Футбол

Иван Атанасов от снощи не е старши-треньор на Добруджа, съобщи радио “Добруджа”. От днес тимът ще бъде воден от Радослав Вардаров. Самият Иван Атанасов e потвърдил тази информация. Той вчера е провел разговор с президента на клуба и двамата са стигнали до това решение.


“Да, разделихме се по взаимно съгласие. Просто не ми харесват някои неща в клуба. Аз имам цели и амбиции, които на този етап няма как да изпълня. Желанието ми е да работя, но това, което искам, в момента не се случва. Искам да благодаря на президента Валентин Василев, който е безкрайно точен и принципен човек”, споделил Иван Атанасов.

По информация на колегите от радио "Добруджа", причината за този ход е решението на община Добрич да бъде редуциран бюджетът на Добруджа с оглед на това, че тимът на практика играе в аматьорските нива на българския футбол. Бюджетът ще бъде съобразен с нуждите на тима във “В” група, а при евентуално класиране в “Б” група от следващата година отново ще бъде според изискванията за професионалния футбол. Към този момент не може да се каже колко точно ще бъде бюджетът, тъй като от ПК “Спорт и младежки дейности” очакват разчетите на ръководството на футболния клуб за необходимите средства в Североизточната “В” група.

Въпреки че Иван Атанасов напуска тима, доведените от него футболисти ще останат в Добруджа.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter