VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГОЛФ КОМПЛЕКС „ТРАКИЙСКИ СКАЛИ“ СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА НАЙ-ДОБЪР НОВ ГОЛФ КУРОРТ НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЩУТГАРТ

Голф

Българският курорт бе избран на първо място с 35 % от всички гласували он-лайн голфъри от цял свят. Добруджанският голф комплекс получи признание и от „Ролекс“ в селекцията за най-добрите 1000 голф игрища на планетата


Най-престижната награда New Golf Award получи голф комплексът „Тракийски скали“ на туристическото изложение в Щутгарт, проведено миналата седмица. Единствено при това отличие журито са изцяло голфъри от цял свят, гласуващи по интернет. Българският курорт спечели отличието с 35 на сто от всички гласували. В надпреварата участваха десетки курорти от Австрия, България, Германия, Швейцария, остров Мавриций, Шри Ланка, Италия. При другите награди само 50 % от крайното решение на журито определят получените он-лайн гласове. В комисията на журито за останалите награди участва и Сибиле Бекенбауер, втората съпруга на футболната легенда и много добър голфър понастоящем Франц Бекенбауер.
Международното изложение в Щутгарт е първото за годината голямо представяне на стотици  туристически фирми в Германия. Само в частта за голф и уелнес-туризъм участваха над 250 компании от цял свят. Посетителите надхвърлиха 30 хиляди.
„И на тазгодишното ни представяне в Щутгарт имахме изключително голям брой от посетители и клиенти – отбелязва мениджърът на българския голф курорт Пери Айфелдт. - Този път имахме и изключителна изненада в наша чест. Специален гост на щанда на „Тракийски скали“ бе известният голфър Бари Лейн.“ Британският играч Бари Лейн има 14 победи в професионалния голф тур. Бил е три пъти сред 10-те най-добри голфъри в годишните класации.
През настоящата седмица българският курорт спечели и още едно ново признание. „Тракийски скали“ бе включен от компанията „Ролекс“ в селекцията й на водещите 1000 голф курорта на света. Фирмата за часовници „Ролекс“ е основен спонсор на много спортни прояви, включително и на голф. Част от световните голф турнири протичат по отброявано от нейни хронографи време. Знаменити голфъри също са сред рекламните й лица и отчитат времето си за игра с часовници на тази марка.

Наградата от туристическото изложение в Щутгарт на „Тракийски скали“ в ръцете на мениджъра Пери Айнфелдт

Бари Лейн /в средата/ на щанда на „Тракийсkи скали“

Сертификатът на „Ролекс“ за селекция на „Тракийски скали“ сред избраните 1000 голф игрища

Румен Николаев

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Добруджа - Ботев (Вр) 1:0, Купа на България
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter