VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ЩЕ РЪКОВОДИ ДЕРБИТО НА СЕВЕРОИЗТОКА

Футбол

Най-авторитетният български съдия Станислав Тодоров, който ръководи двубой от групите на Шампионската лига през този сезон (Динамо Загреб - Динамо Киев), ще свири най-интересния сблъсък от СИ "В" група между Дунав (Русе) и Добруджа на градския стадион в Русе.


Това стана ясно след излизането на съдийските назначения за 19-ия кръг. Тодоров, който е единственият наш международен рефер, редовно получаващ мачове от европейските клубни турнири, ще следи за спазването на правилата по време на дербито между отборите на Диян Божилов и Радослав Вардаров. Помощници на главния арбитър ще са  Диян Вълков и Пламен Хаджийски (и двамата от Шумен).  За четвърти рефер е назначен Цветан Кръстев (Варна), а делегат ще бъде Румен Вичков (Шумен).

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter