VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА МИК ГЕРГАНА 90 В ХАСКОВО

Художествена гимнастика

Завърши първото издание на международния турнир "The Queen of Aida" в гр. Хасково, организиран от СК Аида със съдействието на БФХГ и Община Хасково.
200 състезателки от България, Русия, Гърция, Кипър, Турция, Босна и Херцоговина, Сърбия сътвориха истински празник на красотата и изкуството, съобщиха от СКХГ Мик Гергана 90.


За кралица бе избрана очарователната гимнастичка от СК Аида - Дияна Михаилова, а най-голямата купа бе връчена на СКХГ Мик-Гергана 90 гр. Добрич за най-много участници в турнира, които спечелиха 7 индивидуални купи, 13 златни, 8 сребърни, 4 бронзови медала и 3 първи места за трите ансамбъла-12 златни.
Перфектната организация и невероятната обстановка допринесоха всички гимнастички да покажат най-доброто от себе си.
При жените Тодорка Славова се класира 4-та в многобоя, златен медал на въже и сребърен на лента.
Всички жени на турнира получиха екипи като награда.
При девойки старша възраст (родени 2003, 2004, 2005г.): Полина Велкова спечели купа и сребърен медал в многобоя, златен на въже и сребърен на бухалки, Гергана Мутафова - купа и сребърен медал в многобоя, 2 златни медала на топка и на обръч, Моника Георгиева - купа и бронзов медал в многобоя, 2 златни на бухалки и на лента.
Назар Денис - четвърта в многобоя, златен на въже, бронзов на обръч.
Девойки младша възраст (родени 2006, 2007, 2008г.):
Деница Донева - А категория завоюва купа и сребърен медал в многобоя, 2 златни медала на въже и на обръч, Валерия Мюлер - четвърта в многобоя, златен медал на въже и сребърен на обръч, Иваила Минчева - А категория - купа и бронзов медал в многобоя, златен медал на бухалки и сребърен на обръч, Поля Радева - купа и сребърен медал в многобоя, златен медал на лента и сребърен на без уред, Радомира Георгиева - купа и бронзов медал в многобоя, златен медал на бухалки, бронзов на без уред.
Девойки младша възраст до 10 г. (родени 2009 г.): златен медал за Виктория Велчева на обръч, Симона Великова сребърен медал на без уред, Ванеса Веселинова и Теодора Валериева с бронзови медали. Най-малката ни участничка Виктория Тонева от Кипър, която се подготвя през лятото в Добрич завоюва първо място и златен медал на без уред за Кипър, а в ансамбловото съчетание участва от името на Мик Гергана 90, където с останалите гимнастички Теодора, Симона, Ванеса и Виктория се класираха на първо място и спечелиха златните медали.
Много силно се представиха ансамбъла ДСВ с обръчи - Полина Велкова, Деница Донева, Назара Денис и Моника Георгиева, които оставиха много приятни впечатления в съдиите и публиката.
В категория гимнастрада - гимнастика с танц трите ни гимнастички Женя Атанасова, Елена Граденекер и Доротея Тонева(Кипър) спечелиха първо златни медали.
След състезанието г-жа Йовка Няголова - треньор и президент на СКХГ Мик Гергана 90 сподели:
Чувствам се много щастлива и горда от представянето на моите възпитанички на турнира, както и след блестящото представяне на възпитаничките на Севдалина Мавродиева (Алексия) на ДП Гимнастрада в София.
Добрич би трябвало да се гордее, че има толкова красиви, трудолюбиви и талантливи деца.
След кратка почивка и възстановителен лагер гимнастичките ще продължат подготовката си за МТ Царица Маргарита Българска и МТ в Кипър.
izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter